– MTK, Ferencváros rangadóval kezdjük az  NB I.-es új szezont!

 

A holnap kezdődő 2020-2021 -es labdarúgó NB I.-es szezon első fordulójának nagy rangadójáról, az MTK Budapest – Ferencváros mérkőzésről képes beszámolóval érkezünk  a rangadóról.

A bajnokság első meccse rögtön az örökrangadó, egyben az egyik újonc és a bajnok összecsapása. A kék-fehérek, amikor két éve ugyancsak a második vonalból feljutva rajtoltak, a nyitányon legyőzték az Újpestet. A kék-fehérek alaposan megerősítették keretüket nyáron, kilencen távoztak, tizenhárom játékost a kék-fehérek kölcsönadtak, de érkezett hat új futballista, és visszatért a Bp. Honvédtól Ikenne-King. A friss szerzemények között két magyar játékos van (Balázs Benjámin és Barna Szabolcs), míg a portugál Tiago Ferreira a román Universitatea Craiovától, a montenegrói Milan Mijatovics a bolgár Levszkitől, míg a kolumbiai Sebastián Herrera és az észak-macedón Bojan Miovszki egyaránt az észak-macedón élvonalból, a Rabotnicskiből, illetve a Renovából érkezett.

A Ferencváros nemcsak megtartotta a bajnokcsapat magját (és Szerhij Rebrov vezetőedzőt), hanem jelentős erősítésekkel készült az új idényre. Leandro visszavonult az élvonalbeli játéktól, Otigba Kenneth is távozott, de ezt leszámítva a tavaszi-nyári szereplők maradtak. Bogdán Ádám a legismertebb név az érkezők között, a többiek külföldiek: a horvát Roko Baturina (legutóbb: a szlovén NK Bravo), a bosnyák Adnan Kovačević (a lengyel Korona Kielce), a francia Aissa Laidouni (a román FC Voluntari), és az albán Myrto Uzuni (a horvát NK Lokomotiva korábbi játékosa). A légiósok közül különösen előbbi kettő lehet nagy fogás.

Forrás: www.mlsz.hu

 

Az 1. forduló párosítása:


Augusztus 14., péntek
18.15:
MTK Budapest–Ferencváros
Augusztus 15., szombat
16.30:
Paksi FC–Újpest FC
18.35: Zalaegerszegi TE FC–Mol Fehérvár FC
Augusztus 16., vasárnap
16.55: 
Diósgyőri VTK–Mezőkövesd
19.00: Puskás Akadémia–Budapest Honvéd
Augusztus 17., hétfő
19.00: 
Budafoki MTE–Kisvárda
Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App