UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy
+36 23 506 908

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Fotó/ Szokodi László
OLYMP
Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy
+36 23 506 908
Hétfő
10:00 – 20:00
Kedd
10:00 – 20:00
Csütörtök
10:00 – 20:00
Szerda
10:00 – 20:00
Péntek
10:00 – 20:00
Szombat
10:00 – 20:00
Vasárnap
10:00 – 20:00

 

  • Nemzetközi sztárokkal az élen vette kezdetét az idei Balaton Sound, amelynek első napján már közvetlenül egy olyan sztár DJ-t köszönthettünk a fesztiválon, aki még sosem járt itt korábban. James Hype brit lemezlovasról van szó, aki szerda este szántotta fel a Nagyszínpadot élő szettjével.

Mint rról már beszámoltam , július 3-án startolt el a 16. Balaton Sound. Az  előző évek Sound arculatához képest idén több újítás is történt. egymással szemben elhelyezett két főszínpad: a Nagyszínpad és a B Stage. Előbbin az elektronikus zene több alfajának képviselői léptek fel, míg utóbbi főleg a techno otthona volt. A fesztivál legelső napján már jó pár sztár DJ  pörgött zenéivel, köztük a francia Hugel és az olasz Meduza, akik jó bemelegítésként szolgáltak az est további szereplői előtt.

@szokodiacademy

#LIVEhighlights #TikTokLIVE #LIVE BALATON SOUND 2024 #foryou #following #szokodiacademymedia #euro2024 #balatonsound #sportnews #magyarok #festival #foryourpage #newsong @EURO2024 @TikTok @TikTok Trends

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

A hasonló zenei ízléssel rendelkező két DJ-t a Purple Disco Machine, azaz Tino Piontek követte. A német lemezlovas főleg house műfajban alkot, a Balaton Soundra hozott szettjében pár retró slágert is előhúzott a kalapból, ahogy az utána következő James Hype is, akinek a neve még viszonylag frissnek számít. A DJ korábban még nem lépett fel a Balaton Soundon, sőt Magyarországon sem. Hype főleg a koronavírus-járvány alatt lett világszerte ismert, miután a videói elterjedtek a közösségi médiában. Népszerűsége növekedéséhez masszívan hozzátett egyébként az is, hogy fellépésein élőben keveri a zenéket, nem előre összeállított szettel érkezik, ami manapság – sajnos – egyre ritkább a DJ-k körében.

Fotó/ Szokodi László ( Balaton Sound )

 

Bár a Purple Disco Machine végeztével úgy tűnhetett, hogy a fesztiválozók egy része nem kíváncsi a brit James Hype-ra – aminek hátterében inkább az állhatott, hogy még nem ismerik eléggé a munkásságát –, ám ahogy belelendült, már egyre többen kezdtek gyülekezni a Nagyszínpad előtt. Hype-ra különösen jellemző, hogy úgy tolja le a koncertjeit, hogy látszólag néhány kilót le is ad közben.

 

A fesztivál programjai között a stílus és a divat hazai divatdiktátora Lakatos Márk divattervező kollekcióját is megtekinthettük.

Fotó/ Szokodi László ( Lakatos Márk divattervező Balaton Sound 2024 )

 

Az idei Sound Fashion Show-jának egyik bemutatkozója a Hooded Staff a Soundra komponált darabokkal, illetve az UNREAL, melynek kollekciója a streetwear divat mozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik.
▫️Továbbá a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, valamint a jellegzetes vonalrajzos táskákról és pólókról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra került a divatbemutatón.
▫️A modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosította.
A márkák állandó vendégei lesznek a Sound új, „divat-közösségiterének”, a Fashion Hubnak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, chillezős helyszínével. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat, és egy megújult outfittel, partisminkkel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP-helyszíneit.
Fotó/ Szokodi László

Cikk/ Szokodi László

Borítókép/ Szokodi László

Balaton Sound 2024

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App