OTP BANK LIGA 9., FORDULÓ

Nem jól kezdte az idei szezont a tavalyi ezüstérmes Kecskeméti TE csapata. Az első fordulóban, egyből a bajnokkal csapott össze a Groupama Arénában és ha bár a mérkőzésen egyetlen egy gól született, azt is a Ferencváros szerezte és és az ezzel járó három pontot is. Ez követő négy meccsből három győzelem hazai pályán és az egy idegenbeli MTK ellen az is egy 1-0-ás MTK sikerrel zárult. Ezt követően három olyan mérkőzést játszott Szabó István csapata, ahol mindössze egy gólt tudott szerezni csapata és hét gólt kaptak és három vereséget jelentett. Így érkeztünk el a 9., fordulóhoz, ahol a Paks csapatát fogadja a Kecskeméti TE csapata. Ez lesz a 18., felsőházi mérkőzés a két csapat között, erről a beharangozóban, már beszámoltam.

 

Kecskeméti TE – Paksi FC  1 – 1 (0 – 0)

Kecskemét, Szétói Stadion, 3485 néző , V.: Berke Balázs , Asszisztensek: Georgiou T., Horváth R.

Gólszerző: 75’, Pálinkás G., ill., 70’, Osváth A.

Kecskemét: Varga B.(GK), Horváth K., Szalai G., Szabó A., Vágó L., Belényesi Cs., Izidorio M., Tóth B., Myhailo M., Szohadovszki S.

Cserék: Fadgyas T., Kersák R., Katona L., Pálinkás G., Kovács K., Nagy O., Zsótér D., Kiss B., Iyinbor P., Artner D., Zeke M., Szendrei Á.

Vezetőedző: Szabó István

Paksi FC: Szappanos P.(GK), Kinyik Á., Szélpál N., Haraszti Zs., Silye E., Könyves N., Kovács K., Papp K., Windecker J., Mezei Sz., Szabó J.

Cserék: Simon B., Temesvári A., Hegedűs J., Skribek A., Balogh B., Hahn J., Osváth A., Böde D., Horváth K., Beke P., Földi D., Gévay Zs.

Vezetőedző: Bognár Gy.

Fotó/ Szokodi László

 

OTP BANK LIGA 9., FORDULÓ

2023 10.06 PÉNTEK

PUSKÁS AKADÉMIA – KISVÁRDA MASTERGOOD 1 – 0

10.07 SZOMBAT

12:45 MEZŐKÖVESD ZSÓRY – ZTE FC 1 – 2

16:15 ÚJPEST FC – DVTK 2 – 0

20:30 KECSKEMÉTI TE – PAKSI FC 1 – 1

10.08 VASÁRNAP

13:00 FEHÉRVÁR FC – MTK BUDAPEST

16:30 FERENCVÁROSI TC – DVSC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App