MOL MAGYAR -KUPA, NYOLCADDÖNTŐ

OLYMP, Premier Outlet Budapest

Fotó/ Szokodi László

A MOL Magyar-Kupasorozat nyolcaddöntőben , már két mérkőzést lejátszottak, a Mezőkövesd az MTK elleni 2-0-s győzelmével biztosította a helyét a negyeddöntőben. Tegnap a Vasas és a Budapest Honvéd találkozott Angyalföldön, és a házigazdák Zimonyi és Hinora találataival 2-0-ra nyerni tudtak, ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé. Ma folytatódik a kupasorozat,  az NB II.-ben szereplő Békéscsaba, hazai pályán fogadja az NB I.-ben szereplő ZTE csapatát.

A tavalyi kupasorozatban, is nagyot  menetelt a Békéscsaba, hiszen akkor a legjobb tizenhat között , az akkor NB I.-es ,  Gyirmót csapatát,  győzte le 3-1-re és jutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben egy gólzáporos mérkőzésen a később döntős NB I.es  Újpest ellen kapott ki, 3-2-re és esett ki a kupasorozatból, a viharsarki alakulat. A ZTE a tavalyi kupasorozatban, nem mondhat el, ilyen fényes „menetelést”, mivel a legjobb harminckettő között a szintén NB I.-es Budapest Honvéd 1-0-ra győzte le a kékeket, akik ezzel kipottyantak a kupából. A mai találkozó egy egészen más felállású mérkőzés lesz és azt gondolom a zord hideg idő ellenére egy színvonalas és akár gólgazdag mérkőzést is láthatunk. A mérkőzésről ÉLŐ-ben tudósítok.

Cikk/ Szokodi László

Békéscsaba 1912 Előre – ZTE FC 0 – 2

Békéscsaba, V: Rúsz M. 

Gólszerzők: 81′,  Ikoba , 87′, Németh D. 


BÉKÉSCSABA: Krnács (GK), – Bora, Albert I. (Farkas B., 89.), Szabó Cs., Puskás G. – Futó (Ilyés, 85.), Váradi, Hodonicki (Kitl M., a szünetben), Kóródi (Horváth P., a szünetben) – Lukács R. (Zádori, 74.), Hamed

Vezetőedző: Brlázs Gábor


ZTE TE FC : Demjén(GK),  – Lesjak (79′, Huszti A.), Mocsi, Csóka, Gergényi – Szendrei N., Kovács B. (Ikoba, 61.), Szankovics – Ubochioma (Szalay Sz., 61.), Manzinga, Mim (79′, Németh D.)

Vezetőedző: Ricardo Moniz

 

A ZTE TE FC csapata jutott a legjobb nyolc közé MK-ba.

Fotó/ Szokodi László

MTK BUDAPEST – MEZŐKÖVESD ZSÓRY 0 – 2

VASAS SC – BUDAPEST HONVÉD 2 – 0

MONOR – PAKSI FC 1 – 5

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – ZTE FC 0 – 2

IVÁNCSA KSE – BUDAFOKI MTE 1 – 2

ESMTK – KISVÁRDA MASTER GOOD  0 – 1

ETO FC GYŐR – DVSC

PUSKÁS AKADÉMIA – ÚJPEST FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App