K&H FÉRFI KÉZILABDA LIGA , 9., FORDULÓ

Mint arról már beszámoltam az idei első  ffi kézilabda derbit a Telekom Veszprém nyerte 30-25-re a Szeged ellen, a Pick Arénában.

Fotó/ Szokodi László ( OTP Bank -Pick Szeged játékosa, Mikler Roland)

 

Mikler Roland

-„Sajnálatos módon a bemelegítés során megsérült az egyik legjobb játékosunk, Bánhidi Bence, de mivel már nem volt, lehetőségünk változtatni a kereten, így még nagyobb elánnal léptünk pályára a Veszprém ellen. Sajnos volt egy  olyan periódusa a mérkőzésnek, amikor kihagytuk, „elbutáskodtuk” a helyzeteinket, amit egy ilyen klasszis csapat ellen nem lehet   és onnan már futottunk az eredmény után, de azt kell mondjam ez a mérkőzés mindenki számára egy élmény volt, megyünk tovább.”, nyilatkozta a szegedi csapat kapusa

♦A mérkőzés végeredményét tekintve az ötgólos különbség nem tükrözi azt, hogy a mérkőzés utolsó tíz percéig, milyen izgalmas , küzdelmes mérkőzést láthattunk a teltházas Pick Arénában. A mérkőzésen mind a két csapat felvonultatta saját erősségét és volt, amikor a Szeged, volt amikor a bajnoki címvédő Telekom Veszprém vezetett.

Fotó/ Szokodi László ( Remilit (piros mezben), sokszor nehezen lehetett megakadályozni a gólszerzéstől ( Szita Máté kékben Pick Szeged játékosa)

 

♦Utóbbinál azért a mai meccsen Remili bomba formája kimagasló volt, aki ezen a meccsen hét gólt lőtt és csapata legjobbja volt, de szegedi szurkolóként is azt kell mondjam a mérkőzés legjobbja volt. Ezen a mérkőzésen a mieink részéről Szita is szép gólokat lőtt, de hiányzott Bánhidi beállóból szerzett góljai. A szegediek kapus téren, a mai mérkőzésen Mikler Roli fantasztikus védései kellettek, ahhoz, hogy ötven percig ne szaladjon el az ellenfél csapata. Jókor tudott olyan ziccereket, heteseket hárítani Roli, amivel megtörte a veszprémiek játékát.

 

OTP Bank-PICK Szeged–Telekom Veszprém 25–30 (13–15)
K&H férfi kézilabda liga, 9. forduló. Szeged, PICK Aréna, 7486 néző. Vezette: Hargitai, Markó.
OTP Bank-PICK Szeged: Imsgard – Sostaric 4/2, Stepancic 3, Bombac 3, Gaber 2, Mackovsek, Frimmel 4. Csere: Mikler (kapus), Kalaras, Garciandía 1, Bodó, Martins 4, Szita 4.

Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Telekom Veszprém: Corrales – Marguc 5, Remili 7, Pechmalbec 5, Ligetvári, El-Dera 3, Descat. Csere: Biosca (kapus), Sandell, Casado 2, Koszorotov 4, Nilsson 1, Elísson 2/2, Fabregas 1.

Vezetőedző: Momir Ilics.
Hétméteres: 3/2, ill. 3/2.
Kiállítás: 4, ill. 4 perc.

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App