A hazai pályán veretlen Szeged, a Tiszakécske csapatát fogadta, a Szent Gellért stadionban. A több ezres szurkolósereg hamar örülhetett, az első hazai találatnak, amit a csapatkapitány Germán Tamás szerzett, a második percben. A vendég együttesnek ez nagyon fájhatott, mert innen kezdve a Szeged csapata meghatározta a mérkőzés ritmusát és a hazai csapat lehengerelte az ellenfelet. A továbbiakban még négy gólt szerzett a Szeged megint a csapatkapitány Germán T. 11-ből, majd Dragóner, Jovanovic, és Gajdos az utolsó percben is betalált. A mérkőzésre Nagy Péter szegedi súlyemelő is kilátogatott, akinek a kép alapján tetszett a mérkőzés. A hazai pályán még veretlen maradt a Szeged csapata, a 14. forduló után, a 7. helyen áll. 

SZEGED-CSANÁD G. A.TISZAKÉCSKE 5–0 (2–0)
Szeged, 2742 
néző. Vezette: Kárpáti Mihály (Mayer Gábor, Kovács II Gábor)
SZEGED: Takács J. – Kárász, Moga, Deák I., Mohl – Jovanovic (Zvara, 70.), Germán T., Oláh G., Varga Sz. (Tóth M., 56.) – Kóródi, Dragóner (Gajdos, 65.). Vezetőedző: Joao Janeiro
TISZAKÉCSKE: Varga Á. – Oláh M., Preklet, Kardos N., Fabio, Sváb – Szuhodovszkij (Szabó D., 63.), Kocsis G., Tölgyesi (Kovács D., 73.) – Kirchner (Dursó, 67.), Zádori. Vezetőedző: Simon Antal
Gólszerző: Germán T. 2 gól, Dragóner 1 gól, Jovanovic 1 gól, Gajdos 1 gól
MESTERMÉRLEG
Joao Janeiro:
 – Az előző mérkőzésen alulmaradtunk, pedig sok lehetőségünk volt a gólszerzésre. A mai mérkőzésen a Tiszakécske ellen is tudtunk kialakítani helyzeteket, amiket sorra sikerült gólra váltani.
Simon Antal: – A gyorsan kapott gól meghatározó volt a számunkra. A csapatom szétesett, és nem tudtuk feldolgozni, a cserékkel sem tudtam frissíteni a csapatot. Amikor támadni próbáltunk, akkor a jobb formában levő Szeged sorra kihasználta lehetőségeit és gólokkal büntetett bennünket. Ma a Szeged jobb formában volt.

Képgaléria:

Fotó: Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App