– Zárt kapus mérkőzésekkel indult újra idehaza a futball, beszámoló és amit a tv-ben nem láttál, azt mi bemutatjuk

 

  • Zárt kapuk mögött, szigorú intézkedések mellett indult el a Magyar Kupa. A tét a döntőbejutás a négy még talpon lévő csapat számára. A továbbjutás két fordulóban dől el. A média munkatársai részére is külön egészségügyi szabályok betartása mellett tudósíthattak, a mérkőzésről. A Szokodi Academy Media a két fővárosi csapat, első mérkőzéséről készített képes beszámolót. A mérkőzés 0-0- ás döntetlennel ért véget. A következős mérkőzést jövőhét kedden rendezik ahol eldől, melyik csapat jut a döntőbe. 

 

Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Mezőkövesd Zsóry FC–MOL Fehérvár FC 1–1 (0–1)

 

MTK Budapest (NB II)–Budapest Honvéd 0–0
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Erdős
sárga lap: Palincsár (82.), illetve Lovric (56.), Gazdag (59.)

MTK Budapest: Varga B. – Fülöp N., Katona M., Varju, Pintér Á. – Mezei (Bognár I., 69.), Palincsár, Cseke – Lencse (Bíró, 69.), Schön (Gera, 69.), Prosser
Budapest Honvéd: Tujvel – Mezgrani, Lovric, Niba, Uzoma – Nagy G., Hidi – Gazdag (Ugrai, 76.), Lanzafame (Kesztyűs, 90.), Moutari (Kukoc, 76.) – George

A találkozón a Honvéd hiába kezdett agresszív letámadással, az MTK gyors akciókkal rendre a vendégvédelem mögé került, s előbb leshelyzet, majd Tujvel védése akadályozta meg a hazai vezetést. A kispestiek később is pontatlanul és kissé lassan futballoztak, labda nélküli játékban is rendre le voltak maradva, így a kék-fehérek játszottak fölényben a 25. percben elrendelt ivószünetig, de csak néhány ígéretes lövőhelyzetig jutottak. Az első komoly Honvéd-helyzetre több mint fél órát kellett várni, majd a játékrész vége ismét MTK-lehetőségeket hozott, azonban gól nem született a szünetig.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: az MTK támadott, a Honvéd védekezett, ebben a felvonásban viszont hamarabb kiszabadult a szorításból az élvonalbeli együttes, amely a kapufát is eltalálta Hidi révén, majd Lanzafame lőtt veszélyes szabadrúgást. Az újabb ivószünetben az MTK hármas cserét hajtott végre, ettől ismét megélénkült a játéka, de Tujvelnek nem akadt komoly védenivalója. Noha az MTK irányított a hajrában is, a meccs ziccerét a Honvéd hagyta ki, George ordító helyzetben, 10 méterről szemben a kapussal telibe lőtte Vargát. A hazaiak kapufája zárta le a második felvonás érdemi részét, a döntés a keddi visszavágóra maradt.

Forrás: www.mlsz.hu

 

 

Képek az MTK Budapest – Budapest Honvéd kupamérkőzésről:

A Szokodi Academy Media képeinek felhasználásáról kizárólag, Szokodi László tudomásával, és írásos engedélyével lehet!

Szokodi László

tel.: +36302069510

e-mail cím: szokodi73@gmail.com. szokodiacademymedia@gmail.com

 

Fotó:SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App