-Szegedi VSE küzdött, de kikapott hazai pályán a Haladástól

 

 

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójában a Szegedi Vasutasok,  a Haladás együttesét fogadták. A Haladás együttese az első percekben már látványos helyzeteket mutatott be a mórahalmi pályán. Ekkor még a szegedi csapat felvette az ellenfél gyors ritmusos játékát, de a 15. percben egy  haladási  helyzetnél Rácz villant, és gólt lőtt, megszerezte a Haladás első gólját és a vezetést. A folytatásban a szegedi csapatnak  is akadt több szép látványos megmozdulása, de a labda a kapu mellett landolt. A  lefújás előtt 10 perccel Tóth lőtt a szegediek hálójába és növelte előnyüket. A félidő után is maradt a vendég előny és még több helyzetet alakítottak ki míg nem egy buktatás után Dolnegó játékvezető büntetőt ítélt, amit Rácz értékesített és így kialakult a 3-0- ás végeredmény ami meg is maradt a mérkőzés lefújásáig.

A Szombathelyi Haladás 3-0 ás összesítéssel jutott tovább a MOL Magyar Kupasorozat, legjobb 64 csapata közé.

 

CIKK/SZAMY

Szegedi VSE – Szombathelyi Haladás

                  3 – 0

Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum 450 néző

Játékvezető: DOLNEGÓ BÁLINT
Asszisztensek:
SINKOVICZ D., VOLENTICS E.

Gólok: Rácz F.(15p.), Tóth B.(35p.), Rácz F., (83p.)

 

 

SZEGEDI VSE: Leindler D., Kormányos K., Vastag B., Pócs D., Csanádi I., Göncző L., Dóra D., Kelemen V., Papp Á.,Mészáros T., Zsoldos Á., Jurcsek V.

CSERÉK: 4TÓTH I., MÉSZÁROS T. , KELEMEN B., BAKÓ A.

Vezetőedző:

Szombathelyi Haladás:

Verpecz I., Tóth D., Tóth B., Devecseri Sz., Rácz F., Doktorics Á., Horváth O. Kelemen D., Németh M., Németh M., Jancsó A.,

Cserék: Simon B., Tóth M., Schuszter R.

Vezetőedző: Mátyus János

 

VEZETŐEDZŐ ÉRTÉKELÉSEK:

Kelemen Balázs nyilatkozata a mérkőzés után: “Vállalható játékkal maradtunk alul egy magasabb osztályban játszó ellenféllel szemben. Vereségünket elsősorban koncentrációs hibák okozták, melyeket ellenfelünk kegyetlenül kihasznált. Az eredménytől függetlenül jó szájízzel tudtunk a meccs végén az öltözőbe vonulni, mert fiatal játékosaink jól teljesítettek, viszont tanulnunk kell abból, hogy ezen a szinten ezeket a hibákat kegyetlenül megbüntetik. Gratulálunk a Haladásnak!”

 

Mátyus János nyilatkozata a mérkőzés után: “Nagyszerűen, koncentráltan futballoztunk az első félidőben és két remek gólt szereztünk. Az első különösen szép volt, a második pedig fontos, hogy nyugodtan mehessünk pihenőre. Végig uraltuk a mérkőzést, megérdemelten nyertünk. Az utóbbi időszak viszonylagos sikertelensége után fontos volt, hogy ma továbbjusuunk. Pozitívum továbbá, hogy Simon Barnabás személyében újoncot avattunk.”

(forrás: www.haladas.hu)

 

Fotó/SZAMY

Klip/ SZAMY: (Szombathelyi Haladás 83 percben megítélt büntetőt Rácz F. értékesíti.)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App