Londonból érkezik a legújabb frizura trend!

 

Az őszi Salon International fodrász kiállítást, minden év október első heteiben rendezik meg, a londoni Excel kiállítási központban.

Ez a szakmai kiállítás minden évben a fodrászok nagy találkozója.

A világ minden tájáról érkeznek fodrászok, és a szépségápolást imádók.

A kiállításon a szakemberek mellett, kiállítanak szalonberendezéseket is találhatunk , több standon is.

A kiállításra érkezők láthatnak angol szalonok saját általuk elkészített hajkreációkat. A nagy cégek külön szemináriumokat is tartanak, ezekre külön belépő jeggyel lehet részt venni. A 2019-es bemutatón fellép Patrick Cameron,  Mahogany, Sassoon Academy , Trevor Sorbie Artistic Team, Tony&Guy, Saco Academy. A szemináriumok egy kicsit magasabb árfekvésűek, de személyesebben láthatod a legújabb kollekciókat. Minden évben van új inspiráció, amit kaphatunk, s azt akár hazaérve tudjuk a szalonunkban a vendégeknek új stílusként, megmutatni, vagy akár elkészíteni. Ezért is tartom fontosnak, hogy ilyen színvonalas kiállításra, szeminárium részt tudjak venni, és tudásomat gyarapítsam.

Az elmúlt évben készített képanyagom is inspiráló lehet számodra, hogy te is részese legyél az idei Salon International rendezvénynek, amit okt. 5-7 -ig tartanak, és találkozzunk, az Excel kiállítási központban.

Szokodi László

Academy média

Fotó: Szokodi L.

Cikk: Szokodi Academy média

Az eseményről ezen az internetes portálon találsz bővebb felvilágosítást.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App