MERKANTIL BANK LIGA, NB II., 22., FORDULÓ

 

A Szeged-Csanád G.A. , a Merkantil Bank Liga 22., fordulójában, ma  a Szentlőrinc csapatát fogadja, a Szent Gellért Fórumban. Az NB II.-ben  lejátszott mérkőzéseket tekintve a két csapat mérlege,  egy döntetlen és négy Szentlőrinc győzelem, így ma szépíthet a  Tisza-parti alakulat a Szentlőrinc elleni statisztikai mutatóján. A bajnoki tabellát illeti a szegediek jóval előrébb állnak, hiszen a Szeged  a 4., helyen áll , míg a Szentlőrinc az alsóházban, a 17.helyen.

A két szakvezető , mérkőzés előtti nyilatkozata:

Fotó/ Szokodi László

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője: 

– Izgalmas mérkőzésre számítok! Régóta nem nyertünk a saját stadionunkban, itt az ideje, hogy itthon tartsuk a három pontot és örömet okozzunk a szurkolóknak és saját magunknak. Nagyon örülünk annak, hogy visszatért a szurkolótábor. Hiányzott az ő fanatikus biztatásuk, minden mérkőzésen remek hangulatot teremtenek. Szeretnénk megmutatni nekik is, hogy nem érdemtelenül vagyunk a tabella élmezőnyében. Sajnos a csapatkapitányunkat, Simon Ádámot nélkülöznünk kell, mert eltört a karja a Győr ellen, mellette Szatmári Lóránt is harcképtelen. Ezúton is jobbulást és gyors felépülést kívánok nekik! A többi játékosunk készen áll, győzni szeretnénk a Szentlőrinc ellen.

Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője: 

– Bár a tabellán nagyszerű helyen áll a Szeged, mégis a győzelem reményében érkezünk a Szent Gellért Fórumba. Tiszteljük ellenfelünket, de nekünk minden pontra égető szükségünk van és ezért mindent meg is teszünk. Nehéz mérkőzésre számítok!

Forrás/ Szeged-Csanád G.A.

Szeged -Csanád G.A. – Szentlőrinc 2 – 4

Szeged, Szent Gellért Fórum , V: Nazsa Tamás

Gólszerzők: 47′, Papp Áron , 82′ , Kundrák Norbert, ill., 29′, Daróczi Z., 37′, Keresztes B., 45′, Rétyi Róbert, 80′, Alban T.

Szeged: Takács J.(GK), Szakály D., Gajdos Zs., Farkas A., Temesvári A., Könczey M., Papp Á., Kővári R., Bíró Bence, Tóth B., Jammeh Haruna,

Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

Szentlőrinc: Prokop Rostislav (GK), Tamás László, László D., Keresztes B., Novák Zsombor, Rétyi R., Farkas M., Kesztyűs M., Papp G.Benedek, Daróczi Z., Pintér Á.,

Vezetőedző: Jeremiás Gergő

Fotó/ Szokodi László

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App