MERKANTIL BANK LIGA 38. FORDULÓ

-Dzsudzsák Balázs a DVSC-vel térhet vissza az NB I-be.

 

  • A Merkantil Bank Liga 38. fordulójával fejeződik be a labdarúgó NB II. bajnokság. Az utolsó fordulóban három csapat esélyes, hogy felkerüljön az NB I.-be. Jelen állás szerint erre, a DVSC csapata a legesélyesebb,  ma  a Szombathelyi Haladás csapatát fogadják, hazai pályán és győzelem esetén biztos feljutók. Dzsudzsák Balázs visszatérhet az NB I.-be és  esélye lehet, hogy bekerüljön  a válogatott keretbe. A csapat irányításával foglalkozó Huszti Szabolcs edző számára is nagy tett lenne, ha felkerülne a csapat. A tavaszi forduló elején új vezetőedzői páros vette át az irányítást, Huszti Szabolcs, Toldi Gábor. Huszti Szabolcs edzői karrierjének eddigi legnagyobb sikerét érhetné el.

Fotó/Szokodi L.

-Ebbe azért a másik két nagy rivális csapat, a Vasas és a Gyirmót csapatok tudnák csak megállítani a DVSC csapatát. A két rivális csapat 2 ponttal van lemaradva az első helyen álló debreceniektől, 75-75 ponttal állnak a 2., és 3. helyen, most a Gyirmót több győztes mérkőzéssel előzi meg a Vasast.

-A Gyirmótnak hazai pályán kell legyőznie, vagy pontot szereznie a Békéscsaba ellen, vagy még a Vasas veresége esetén lesz esélyük, hogy továbbjussanak.

-A Vasas az idei bajnoki szezonban egyenletes teljesítménye révén került be az esélyes továbbjutó csapatok közé. Volt, hogy vezette a bajnokságot, de mindig szorosan ott poroszkált a bajnoki tabella elején. Az elmúlt bajnoki fordulóban a Nyíregyháza ellen kaptak ki 2-0-ra így fordulhatott elő, hogy a Gyirmót megelőzte. A továbbjutás a Vasas számára az előtte álló két csapat eredményétől függ, de ha aa Vasas ma hazai pályán nyer a Győr ellen, akkor a másik két csapat eredményétől függ a fővárosi csapat számára, hogy a következő szezont az NB I.-ben kezdje.

-A Szeged hazai pályán zárja a bajnoki szezont, és ha ma győz a Szent Gellért Fórumba, a Kazincbarcika ellen,  úgy még az is előfordulhat, hogy a Tisza-parti együttes, a 7. helyen zárja a 2020/2021-es bajnoki szezont.

CIKK/Szokodi L.

Fotó/Szokodi L.

2021 05.16

MERKANTIL BANK LIGA 38. FORDULÓ

2021 05.16

17:00 PMFC – SOROKSÁR SC

17:00 BFC SIÓFOK – SZENTLŐRINC

17:00 SZOLNOKI MÁV  FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR

17:00 SZEGED-CSANÁD G.A. – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

17:00 FC AJKA – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

17:00 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC – DOROGI FC

17.00 BUDAÖRS – DEAC

18:30 DVSC – SZOMBATHELYI HALADÁS

18:30 GYIRMÓT FC GYŐR – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

18.30 VASAS FC – WKW ETO FC GYŐR

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App