OTP BANK LIGA 2022/2023-AS SZEZON 3., FORDULÓ

 

A hazai labdarúgó-bajnokság 3., fordulójában a Zalaegerszeg az Újpest otthonába látogat. Ma este 20:15 perckor kezdődő találkozó ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

Előzetes

  • A ZTE tizenhat évvel ezelőtt 2006 szeptemberében tudott legutoljára három ponttal távozni a Szusza F. Stadionból. Az Újpest egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte az idei szezont, viszont a döntetlent hazai pályán érte el a Mezőkövesd ellen, 1-1. . A Puskás otthonában is iramos játékot játszó lila-fehér alakulatnak, minden esélyük megvan arra, hogy ma megszerezzék a szezon első győzelmét, ami lendületet adna a csapat számára a folytatásban. A két csapat legutóbbi összecsapását az Újpest nyerte 4-0-ra ( 04.16), tudták legyőzni a zalaegerszegieket. Gondolom egy iramos találkozót fogunk, majd látni és nem leszek megrémülve, ha többször a VAR-rendszer is szerepet fog játszani a mérkőzésen. A ZTE az első fordulóban a Budapest Honvéd ellen tudott győzni 1-0-ra. A második mérkőzést a Ferencváros ellen később fogják lejátszani, így Ricardo Moniz csapatának két hét volt adott a lila-fehérek elleni felkészülni.

Ricardo Moniz

– Hasonló mérkőzés vár ránk, mint a Honvéd ellen. Most is egy nagy múltú klub ellen lépünk pályára, idegenben. Az Újpest mindent meg fog tenni a sikerért, hisz még nem nyertek az idén. Hozzá kell tennem, hogy mindkét mérkőzésen megvoltak a lehetőségeik, hogy megnyerjék a találkozókat. Nekik és nekünk is fontos mérkőzés lesz. A fiúk az előző két hétben nagyon keményen dolgoztak, jó állapotban vannak és győzni szeretnénk Újpesten., nyilatkozta a ZTE vezetőedzője.

 

Fotó/ Szokodi László

 

Borítókép/ Szokodi László

OTP BANK LIGA 3., FORDULÓ:

08. 14 20:00 : Ferencváros – MOL Fehérvár FC, ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

08. 14 20:00 : Budapest Honvéd – Paks,    ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

 

# Csapat LM Gy D V RG KG GK P

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App