OTP BANK LIGA 2022/2023-AS SZEZON 5., FORDULÓ

 

Újpest FC-Paksi FC 2-3 ( 0 – 1 )

Szusza Ferenc Stadion, 2596 néző, V.: Káprály M.,
Gólszerzők: 66′, Diaby , 76′, Gouré,  ill., 7′,  Windecker ,51′, (büntetőből), Varga B., 56′,  Papp K.
Újpest: Banai – Pauljevic (Gouré, 75.), Csongvai, Diaby, Antonov – Onovo, Boumal (Simon K., 62.), Ljujic (Csoboth, 85.) – Katona (Lahne, a szünetben), Tallo, Borello (Bjelos, 62.)

Vezetőedző: Milos Kruscic

Paks: Nagy G. (Rácz, a szünetben) – Vas G. (Osváth, 80.), Kádár, Lenzsér, Szabó J. – Papp, Windecker – Haraszti (Gyurkits, 62.), Szabó B. (Bőle, 68.), Sajbán – Varga B.

Vezeteőedző: Waltner Róbert

Borítókép/ Szokodi László

Az OTP Bank Liga +5., fordulójában péntek este az Újpest hazai pályán fogadta a Paks csapatát. Két különböző félidőt láthattunk, ahol az első félidőben a vendégek, már a mérkőzés 7., percben megszerezték a vezetést és az első lefújása előtt még két gólt is szerezve nagy előnyre tettek szert, 0-3. A félidőben Milos Kruscic a hazai csapat vezetőedzője „fejmosást tartott”,  az öltözőben.

A második félidőben is egy közepes  iramú volt a mérkőzés, viszont két újpesti gól beakadt a paksiak hálójába, 2-3. A végén, volt még egy nagy hazai gólhelyzet, de a labda a paksiak kapuján csattant. A Paks értékes három ponttal lett gazdagabb, ami fontos lehet, majd a véghajrában. A sajtótájékoztatón Waltner Róbert a Paksi FC vezetőedzője nyilatkozott a média munkatársainak.

 

 

 

# Csapat LM Gy D V RG KG GK P

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App