– Horváth Zoltán, a Kisvárda csatára kapta, a február hónap legszebb góljáért járó díjat!

 

Mint arról már beszámoltam a 26. fordulóban, az Újpest hazai pályán fogadta a Kisvárda csapatát. Cikk itt: Újpest – Kisvárda  .

A mérkőzést az Újpest nyerte 3-0-ra, a mérkőzésen 68. percben  csereként beállt, Horváth Zoltán a mérkőzésen nem lőtt gólt, viszont a mérkőzés után a február hónap legszebb góljáért járó díjat vehette át. Egy kicsi pikantériája a dolognak, hogy a gólt, pont a Szusza Ferenc Stadionban lőtte a csatár , a Zalaegerszeg elleni, (02.13-án 2-1-es ), győztes mérkőzésen . Egy bővebb cikk is olvasható a csapat honlapján.

 

Van abban valami szatírisztikus, hogy annak a csapatnak a játékosa kapta a február hónap legszebb góljáért járó különdíjat, amelynek a legkevésbé megy a gólgyártás az OTP Bank Ligában. Konkrétabban: az öt februári meccsén mindössze két gólt szerzett csapatunk játékosáé, Horváth Zoltáné lett az elismerés, amelyet szombaton, az újpesti mérkőzésünk (0–3) után vehetett át.

A Kisvárda Master Good februárban csak egyetlen meccsen, a Szusza Ferenc Stadionban játszott ZTE ellenin (2–1) volt képes gólt szerezni. A második gól meseszerűen alakult: nemcsak győztes találat volt, hanem a 94. percben született, ami után még csak középkezdésre sem maradt idő. Ráadásul az volt a kisvárdai klub történetének 100. NB I-es gólja, amely szépségdíjasra sikeredett. És erről már „papírja” pontosabban díja is van Horváth Zoltán félfordulatból elért találatának. Azt a bizonyos elismerést pedig támadónk az Újpest elleni meccs után vette át.

„Először is köszönöm szépen mindenkinek, aki rám szavazott, örülök neki, hogy az én gólom lett a befutó – mondta a díjátadás során adott interjúban Horváth Zoltán. – Kicsit sorsszerű, hogy éppen abban a stadionban vehetem át a díjat, ahol egy hónappal ezelőtt azt a bizonyos gólt szereztem. A mostani eredmény persze bánt, miként az is, hogy azóta azt a gólt nem követték újabbak az én részemről, illetve a csapatétól sem nagyon. Bízunk abban, hogy a válogatott szünet után lesz még lehetőségünk gólokat és győzelmeket ünnepelni.”, olvasható a Kisvárda hivatalos honlapján

Fotó/SZAMY

OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App