OTP BANK LIGA 12., FORDULÓ:

Egy frappáns mérkőzéssel, az MTK Budapest – Gyirmót FC Győr összecsapással kezdődik az OTP Bank Liga 12., fordulója.

Az MTK- val játékosként bajnoki címet szerző Csertői Aurél, ma, mint a Gyirmót edzőjeként lép pályára a Hidegkuti Nándor Stadionba.

„Nyerni kell az MTK ellen”!– Csertői Aurél

Forrás/ Gyirmót FC GYŐR

Csertői Aurél  játékosaként,  1996-97-es MTK bajnokcsapatnak volt, a tagja, így biztosak lehetünk, hogy az MTK szurkolók tapssal fogadják, az immáron , Gyirmót FC csapatot vezető szakembert. Nem lesz könnyű dolga Csertői Aurélnak, hiszen a tavalyi szezonban, még NB II.-es Gyirmót csapatát fel tudta hozni az „Elit Ligába”, ahol ebben a szezonban, eddig két győzelmet tudhat magáénak a csapat. Igaz a Paks elleni hazai 2-1-es és az Újpest otthonában 3-1-es győzelem azért azt mutatja ez a Gyirmót csapat tud győzni is. A mai MTK elleni találkozó nem lesz könnyű egyik csapat számára sem, hiszen a Gyirmót az utolsó előtti kieső helyen áll, míg az MTK a 9., helyen. A mérkőzésről beszámoló itt a Szokodi Academy Media oldalon.

-A Gyirmót kapusán sok múlhat az MTK elleni találkozón!

 

Hársfalvi András, a Gyirmót hálóőre elmondta az előző fordulóban, a bajnoki cím védő Ferencváros elleni vereség ellenére, úgy érzi helyt állt a csapat, de az MTK ellen a Gyirmót csatársornak is Támadóbbnak, és eredményesebbnek, és gólt, gólokat kell esetlegesen szerezni, ahhoz, hogy megszerezze a csapat az MTK ellen a három pontot. Hiszen a  cél nem lehet más, mint hogy az otthonában   legyőzni az MTK csapatát.

 

Forrás/ Gyirmót FC GYŐR

Borítókép/ Szokodi László

2021 11.05

OTP BANK LIGA 12., FORDULÓ:

2021 11.05 PÉNTEK:

20:00 MTK BUDAPEST – GYIRMÓT FC GYŐR

2021 11.06 SZOMBAT:

17:00 DVSC – BUDAPEST HONVÉD

19:30 PUSKÁS AKADÉMIA – ÚJPEST FC

2021 11.07 VASÁRNAP:

15:30 KISVÁRDA MASTER GOOD – FERENCVÁROSI TC

17:30 MOL FEHÉRVÁR FC – ZTE FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App