Labdarúgó NB I, 24. fordulójában két a tabella alsó részében helyet foglaló csapat találkozott. Mind a két csapat számára nagyon fontos cél volt a pontszerzés. A mérkőzés első félidejében csak kóstolgatták egymást a csapatok, amit a szurkolótáboroknak nem tetszett. A félidőre levonuló két csapat fejmosásban részesülhettek, mivel a második félidőre javuló játék mutatkozott, és megszületett az első gól, amit a hazai csapat szerzett. A Kisvárda harcosabb futballt kezdett el játszani, de ezt a hazai csapat jól kezelte. A játék képe alapján a DVSC örülhetett, mikor Berke játékvezető lefújta a mérkőzést. A három ponttal a hazai DVSC csapata, megelőzte a Kisvárda csapatát és a 7. helyen várja a folytatást.

DVSC – Kisvárda  1 : 0 

Gólszerző: (Varga K. 51.)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2850 néző

Vezette: Berke (Szalai, Garai)

DVSC: Kosicky – Bényei, Szatmári, Kinyik, Ferenczi – Szabó B. (Kundrák, 46.), Kusnyír, Haris, Varga K. – Garba (Baráth, 79.), Szécsi (Pávkovics, 89.)
Kisvárda: Dombó – Melynik, Beriosz, Rubus, Protics – Lucas, Karaszjuk – Gosztonyi, Bumba, Grozav (Sassá, 46.) – Viana
Gól: 1-0 Varga K. (50.)
Sárga lap: Szimovics (pályán kívül, 73.), Varga K. (76.), Lucas (83.), Bényei (87.), Sassá (91.)
Vitelki Zoltán: „Az elmúlt héten az volt a főszempont, hogy mentálisan felkészítsük a játékosokat. Cél a három pontot megszerezni és ezt a játékosaim a mérkőzésen be is bizonyították. De nem szabad hátradőlnünk, minden mérkőzésre úgy kell kimennünk ezután is, hogy győzni szeretnénk.”, mondta a DVSC, vezetőedzője
Bódog Tamás:A mérkőzést tekintve megérdemelten nyert a debreceni csapat. Mi adtunk egy félidőnyi előnyt. Az első félidőben passzívak voltunk, és rossz döntéseket hoztunk. A gól után voltak helyzeteink, de a befejezés nem sikerült. Bízom benne ez a vereség, a tanulás része és a jövőhéten ebből tanulva jobban fogjuk csinálni.” – mondta, a Kisvárda, vezetőedzője.
CIKK/SZAM:Szokodi L.

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.

További eredmények:

Paksi FC – Budapest Honvéd

0 :0

Kaposvár – Mezőkövesd 

0 : 4

DVTK – Újpest FC   

2 : 1

Puskás Académia – MOL Fehérvár FC   

1 : 4

ZTE FC – Ferencváros

1 – 1

NB I ÁLLÁSA:

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App