OTP BANK LIGA 30., FORDULÓ

-Bajnokavatás lehet, újpesti sorfal nem.

A mai hétközi bajnoki fordulóban, már nem a bajnoki cím sorsa a legfontosabb, azt a Ferencváros eldönti, melyik mérkőzésen akarja megszerezni. Az elmúlt Kisvárda elleni mérkőzésen Sergei Rebrov is számon kérte a csapattól, mikor szeretnék eldönteni a bajnoki cím sorsát. Ehhez ma az Újpest legyőzésével juthat a csapat. Abban viszont biztosak lehetünk, ha ma nyer a Ferencváros ünnepelheti az újabb immáron 32. bajnoki címet, de a mérkőzés után, nem az újpesti sorfal közt jönnek le a ferencvárosi játékosok. A két csapat az idei bajnoki szezonban kétszer találkoztak és mind a kétszer a Ferencváros győzött. A mai mérkőzésre az Újpest nem feltartott kézzel fog érkezni, hiszen az elmúlt bajnoki mérkőzésen a Mezőkövesd csapatát győzte le hazai pályán 3-0-ra, és kupasorozatban is brillírozó lila-fehérek a Kisvárda legyőzésével (0-1 re győzött, 04.14-én), jutott be a döntőbe. A döntőben, (05.03-án), a MOL Fehérvár csapata lesz.

Fotó/Szokodi L.

(Az előző bajnoki szezonban, már bajnoki cím győzteseként érkezett,  a Ferencváros  és a MOL Fehérvár elleni mérkőzésre, és a hazai   csapat sorfalat állt az akkor már bajnok csapatnak. A  hazai csapat 1-0-ra  győzött. )

Fotó/Szokodi L.

Nem szabad a legutóbbi egymás elleni mérkőzésünkből kiindulni, amikor nagyarányú győzelmet arattunk felettük –  Sergei Rebrov. 

 

Azóta az Újpest jó formában játszik, amit jól mutat, hogy bejutottak a MOL Magyar Kupa döntőjébe, és a bajnokságban is jól teljesítenek. Nehéz találkozóra számítok, de mindannyian tudjuk, hogy a derbi mennyire fontos az egész klub életében. A játékosaim is extra motiváltsággal kezdték el a felkészülést erre az összecsapásra. Szeretnénk pontot tenni a bajnokság végére, ami a legutóbbi, Kisvárda elleni meccsen még nem sikerült. Kedden erre újabb esélyünk nyílik, ráadásul a saját pályánkon, amit ki akarunk használni.- nyilatkozta Sergei Rebrov a Ferencvárosi TC vezetőedzője , olvasható a Ferencváros hivatalos honlapján.

 

 

 

OTP BANK LIGA 30., FORDULÓ

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEK:

2021 04.20

17:30 ZTE FC – BUDAFOKI MTE

20:00 FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC

2021 04.21

15:15 MTK BUDAPEST – KISVÁRDA MASTER GOOD

17:30 DVTK – PUSKÁS AKADÉMIA

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – MOL FEHÉRVÁR FC

20:15 PAKSI FC – BUDAPEST HONVÉD

OTP BANK LIGA 29., FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App