OTP BANK LIGA, 33., FORDULÓ:

 

  • Elérkeztünk az OTP Bank Liga 33., fordulójához egyben az utolsó fordulóhoz. Az utolsó fordulóban az már biztossá vált, hogy a Gyirmót kiesik az Elit Ligából, a másik kieső csapat kiléte viszont, majd csak a vasárnapi fordulónapon dől majd el, hogy vagy az MTK , vagy a Budapest Honvéd. Huuuu…, bármelyik is esik ki nem leszek vidám , hiszen, mind a két csapat nagyot küzdött az idei bajnoki szezonban. Ha már a küzdelmeket nézzük akkor számomra a DVTK , és a Mezőkövesdnek kellene búcsúzni az NB I.-ből, ez a két csapat mutatott játéka volt, a leggyengébbre értékelt a Szokodi Academy Media részéről.

A bajnoki forduló pénteki meccsnapján már lejátszottak egy mérkőzést, a Mezőkövesd hazai pályán kapott ki az Újpesttől. A gólokban gazdag mérkőzésen az első gólt a haza mezőkövesdi csapat szerezte meg a 3., percben, 1-0. Az első félidő hazai vezetéssel zárult. Az hogy az újpesti öltözőben mi hangzott el azt nem tudjuk, de  Kruscsics biztos fejmosást tarthatott, mert egy sokkal lendületes újpesti csapat szaladgált a második félidőben a mezőkövesdiek pályáján és ennek a második félidő első negyedórája végén meg is lett az eredménye, Katona góljával kiegyenlített a vendég csapat, 1-1. Majd a következő tizenkétpercben újabb újpesti találat, 1-3. A Supka legénység a gyorsan bekapott három gólt nem tudta feldolgozni és ha a játékvezető nem hosszabbít, akkor a Mezőkövesd nem tudott volna szépíteni az eredményen, de Besirevic a hosszabbítás 90+3 percében lőtt góljával tudott szépíteni az eredményen, 2-3. Az Újpest ezzel az eredménnyel a bajnoki tabella 5., helyére ugrott fel és ha ma a MOL Fehérvár hazai pályán kikap, akkor az idei bajnoki szezont a 5., helyén zárná az Újpest, vagy legrosszabb esetben is az 6. lesz. A Mezőkövesd vereséggel zárta az idei szezont az már biztos, hogy bent marad. Az viszont már nagyobb kérdés, hogy a következő bajnoki szezont Supka Attilával kezdi a klub.

A mai szombati meccsnap MOL Fehérvár -Paksi FC mérkőzés ÉLŐBEN a Szokodi Academy Media oldalon

 

Mezőkövesd Zsóry FC–Újpest FC 2–3 (1–0)
Mezőkövesd, v.: Káprály
gólszerzők: Jurina (3.), Besirovic (93.), illetve Katona (60.), Beridze (66.), Zivzivadze (71.)
sárga lap: Vajda S. (17.), Kocsis G. (83.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Farkas D. (Kocsis G., a szünetben), Pillár, Karnyickij, Vadnai (Bodnár, 89.), Vajda S. – Cseke, Qaka, Cseri (Madarász, 61.) – Jurina, S. Drazic (Csurko, 72.)

Újpest FC: Pajovic – Pauljevic (Simon K., 60.), Kutrumpisz, Csongvai, Antonov – Bouma, Mitrovic (Mack, a szünetben) – Croizet (Bjelos, 84.), Katona (Kovács Do., 60.), Beridze, Zivzivadze

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.14

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App