OTP BANK LIGA 28., FORDULÓ

-„Attila hadvezérek”, a mai nyitómérkőzésen.

Amelyik csapat bent szeretne maradni az „ELIT LIGA BAJNOKSÁGBAN”, annak majdnem 40 pont a minimum, hogy   bennmaradjon.

  • Finisbe érkezett a hazai labdarúgó bajnokság, és mostantól, számítva már minden megszerzett pont, pontok a bajnoki cím sorsát, vagy az elit ligából való „kipottyanást” dönthetik el. A mai nyitómérkőzésen, a Mezőkövesd Pintér Attila vezetésével, hazai pályán fogadja, a Supka Attila vezetésével érkező Kisvárdát. A két csapat egymás elleni mérlege az idei bajnokságban egy Kisvárda győzelem és egy gól nélküli döntetlen. Az októberi kisvárdai győzelem a Mezőkövesd otthonában szerezte,  10.03-án  1-2-re, de akkor Kuttor Attila irányította a  csapatot, majd 01.23-án az új edzővel,  Pintér Attilával,  Kisvárdán 0-0-ás döntetlent játszott a két együttes. A mai harmadik és egyben a bajnoki szezonban utoljára találkozó pénteki mérkőzésen a hazai Mezőkövesd győzelem esetén beszállhat, azon csapatok közé, akik a dobogó harmadik helyért csatároznak majd,  a bajnokság hátralevő utolsó öt mérkőzésén. A Kisvárda csapatának is inkább pontokat kell szedegetnie hiszen a bajnoki tabella 8. helyén foglal helyet 35 ponttal, és ennyi ponttal a végelszámolásnál kevés lesz a bennmaradáshoz.

CIKK/Szokodi L.

Supka Attila:

Fotó/Szokodi L.( Supka Attila , Kisvárda Master Good vezetőedzője)

„Nekünk azzal kell foglalkoznunk, hogy mi pontokat szerezzünk,és  ha mi pontokat szerezzünk, akkor bármi alakulhat mögöttünk. Ha mi megnyerjük a mérkőzéseinket, akkor mögöttünk is nyerhet a csapat, lényeg az, hogy mi tudjuk hozni a meccseket, amire mi számítunk. Az első mérkőzés, amit 2-1-re megnyertünk az  jól sikerült , akkor a játékunk is teljesen más volt, mint a mostani időszakban. Én azt gondolom, hogy ott egyértelmű volt, ott a győzelmünk, a második az ki-ki mérkőzés volt, ott az ellenfél részéről is lehetett volna gól, azt gondolom, hogy ez adott alapot arra, hogy a következő mérkőzésen eredményesek tudjunk lenni.”- mondta, Supka Attila.

Az már bizonyos, hogy az idei bajnoki szezonban minimum 37 pont kell ahhoz, hogy bennmaradjon a csapat az NB I.-be. Most a 28. forduló előtt a DVTK ( 23 pont) , és a Budafoki MTE ( 26 pont) csapat áll a kieső helyen.

 

OTP BANK LIGA 28., FORDULÓ

2021 04.09 PÉNTEK:

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY – KISVÁRDA MASTER GOOD

2021 04.10 SZOMBAT:

14:45 MTK BUDAPEST – BUDAFOKI MTE

17:00 MOL FEHÉRVÁR FC – ÚJPEST FC

19.30 FERENCVÁROSI TC – PUSKÁS AKADÉMIA

 

2021 04.11 VASÁRNAP:

14:30 DVTK – PAKSI FC

17:00 ZTE FC – BUDAPEST HONVÉD

OTP BANK LIGA 28., FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App