OTP BANK LIGA 2022/2023-AS SZEZON 1., forduló

Az OTP Bank Liga szezonnyitó mérkőzésén a Budapest Honvéd hazai pályán kezdi a ZTE csapata ellen. A mérkőzés előtti beharangozó cikk.

Mind a két csapat új edzővel és frissen igazolt játékossal. A legutolsó hírek szerint a Honvéd a tavalyi szezonban csapatkapitányi karszalagot viselt Batik Bencét a kezdő csapatból kitette, így a játékosért megfelelő összeg érkezne a csapathoz akkor egyből viheti. Az már biztos, hogy Batik Bence nélkül áll ki a mai mérkőzésre a hazai csapat.

A 83. Honvéd – ZTE összecsapást a zalaegerszegiek nyerték a második félidő elején szerzett egy gól arra elég volt, Ricardo Moniz csapatának, hogy a szezon első mérkőzésén megszerezzék idegenben a három pontot, hiszen a mérkőzés hátralévő részében, már gól nem született. Amúgy egy jó szezonnyitó mérkőzést láthattunk, mind a két csapat nagyot küzdött a gólszerzésért, de a ZTE számára sikerült, a Honvédnak a VAR rendszer egyet vélem jogosan elvett és rengeteg ziccer kimaradt. A mérkőzésről egy bővebb értékelés később képgalériával és interjúkkal.

Szokodi László

Budapest Honvéd–ZTE FC 0–1 (0–0)
Bozsik Aréna, 4500 néző V.: Bogár

Gólszerző: 47′,  Ubochioma
Sárga lap: Bocskay (68.), Prenga (77.), Zsótér (88.), illetve Gergényi (57.), Kálnoki-Kis (68.), Bedi (89.)

Budapest Honvéd: Szappanos – Jónsson, Szabó (B. Traoré, 88.), Prenga, Lovric, Tamás – Mitrovic (Plakushchenko, 67.), Zsótér, Bocskay – Lukic (Kocsis, 74.), Ennin

ZTE FC: Demjén – Gergényi, Mocsi, Kálnoki-Kis, Bedi – Ubochioma, Sankovic, Tajti, Májer (Huszi, 57.) – Szalay (Mim, 64.), Németh (Manzinga, a szünetben)

Fotó/ Szokodi László

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App