– A Pisont szisztéma marad, és irányítja  a Honvéd csapatát!

 

  • Pisont István marad a Honvéd kispadján, aki első interjújában a jövőévi tervekről és arról is beszélt, hogy ez a Honvéd többre hívatott, mint az őszi szezonban mutatott a csapat, olvasható a Honvéd honlapján. A Pisont szisztéma, volt már a pályán a Honvéd, ez évi utolsó  elhalasztott, bajnoki  mérkőzésen.. A Budafoki MTE ellen vesztes helyzetből tudott fordítani a Honvéd és  győztesként hagyta el, a budafoki pályát. Ezzel a győzelemmel a bajnoki tabellán előrébb tudtak lépni ami erőt adhat a tavaszi fordulóhoz a csapatnak.

CIKK/SZAMY

Tavasszal is a kispesti kötődésű szakember ül a kispadon.

2020 tavaszán Giuseppe Sannino, december elején pedig Bódog Tamás távozása után vette át a Budapest Honvéd irányítását Pisont István, klubunk vezetése pedig úgy határozott, hogy a 2020/2021-es szezon hátralevő részében is egykori legendás játékosunk irányítja a kispestieket.

Pisont István tavasszal Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot, a bajnokságban pedig ötödik lett a gárda. Decemberben egy rendkívül nehéz időszakban vállalta megbízott vezetőedzőként a szezonból hátralevő négy meccset, amelyeken hét pontot szerzett a Honvéd, és végül elmozdult a kiesést jelentő helyekről.

Pisont István tehát folytathatja a decemberben elkezdett munkát, a bajnokság végéig ő a Honvéd vezetőedzője, így az irányításával kezdődik január 4-én a felkészülés a tavaszi szezonra. olvasható, a csapat honlapján.

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App