A világ legjobban fizetett játékosai közé tartozik Paul Pogba, aki nem kíméli a költségeket, ha jól érzi magát.

Közel 20 millió eurós fizetés, és a szponzori szerződések után is elég jól fizetett Pogba, aki a  43. helyen szerepel a világ legjobban fizetett sportolóinak rangsorában 2021-ben közel 34 millió eurós nyereséggel. Elég, ha megengedi magának. valami őrület. Aki jelenleg a Manchester United játékosa, de a nyári átigazolási szezonban szeretne Olaszországba a Juventus csapatához visszatérni. A francia válogatott játékosa a tavaszi válogatott keretben helyet kapott D. Deschamps válogatottjában, azonban a NL., szereplő válogatott keretbe nem jutott be.

Fotó/ Szokodi László

A francia világbajnok a Bloomberg kérdésére elárulta, hogy 2016 nyarán több mint 100 ezer dollárt költött egy hónapos vakációra Miamiban és Los Angelesben. És nem csak a Portugália ellen elvesztett Eb-döntő miatt született csalódás miatt. Egy olyan kiadás, amely lehetőséget jelentett a figyelem felkeltésére. „Nagyon megdöbbentem, azt mondtam magamban: „Hula, ez sok” mondta bizalmasan, majd hozzátette:

„Attól a naptól kezdve azt mondtam magamban, hogy „Rendben, abbahagyom”.

Azóta a középpályás óvatosabb. „Óvatosság”, amely megmosolyogtathatja az új vakációját, amelyet ezen a nyáron töltött… Los Angeles és Miami között. Mindazonáltal Khabib Nurmagomedov mellett, a Wahed egyik fő nagykövete, az iszlám pénzügyekben alapított start-up lett, amely a saría elveinek megfelelő, pozitív társadalmi kihatású befektetéseket támogat.

Paul Pogba inspirálni akar más játékosokat!

”  Fiatal, fekete és muzulmán milliomosként Pogba azt reméli, hogy sikerül más, hátrányos helyzetű játékosokat is ösztönözni arra, hogy jobban kezeljék a pénzüket ” – kommentálta a Bloomberg a Courrier International által közvetített megjegyzéseket , kifejtve, hogy a futballisták kíváncsiak voltak a kriptovalutákra, a metaverzumokra és a start- UPS. „A játékosok új generációja jobban tájékozott, mint sok ember a vállalkozókon, a közösségi médián vagy az influencereken keresztül, és megértik, hogy a hagyományos befektetési formákban több van” – magyarázta egy befektetésre szakosodott tanácsadó cég igazgatója. sportolók.

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App