– Michael Boris a dán SønderjyskE vezetőedzője.

 

  • Michael Boris a 46 éves, német szakvezető az MTK Budapest vezetőedzője volt, a 2020/2021-es NB I-es bajnoki szezonban. Az NB I-be  visszatérő MTK Budapest, a bajnokság őszi fordulójának végén,meglepve a bajnokságban szereplő csapatokat, már a dobogóért harcolt. A tavaszi forduló és a korona-vírus helyzet megviselte a csapatot, és a bajnokság végére, a 7. helyen zárt. A kívánt pontszám, amit a bajnokság kezdetén kitűzött célként a csapat a 45 pont sajnos nem tudta teljesíteni az együttes és lehet ez is közben járhatott, hogy a német szakvezetővel a bajnokság végén szerződést bontott a klub. Boris a napokban írt alá a SønderjyskE dán csapathoz és már el is kezdte a munkát a csapatnál. Az előző bajnokságban a középmezőnyben végzett csapat. Michael Boris szakvezető munkásságáról, és a dán csapat bajnoki szerepléséről is fogok még beszámolóval tudósítani, itt az Academy Media oldalon.

CIKK/Szokodi L.

Fotó/Szokodi L.

 

– Először is büszke vagyok arra, hogy a SønderjyskE vezetőedzője leszek. Nagyon várom a hétfői indulást és egy olyan klubban való munkát, amelyről nagyon jó benyomásom van.

– Miután munkanélkülivé váltam Magyarországon, megláttam a munkaköri leírást SønderjyskE-ben, és ez nagyon jól illeszkedik a profilomba és az értékeimbe. Ez egy klub, amivel könnyen azonosulni tudok. Jómagam a Ruhr körzet bányaterületéről származom, és tudom, hogy a SønderjyskE is elismeri a kemény munkát, ezért jól illeszkedik egymáshoz. Számos beszélgetést folytattam a szervezet jó embereivel, és büszke vagyok arra, hogy engem választottak ki vezetőedzőnek.

Hozok néhány új ötletet a klubba, és az első naptól szeretnék új hozzájárulást, de meg kell vizsgálnom az egészet is. Mindez szoros együttműködésben fog történni a jelenlegi munkatársakkal, ahol már beszéltem többükkel, és nagyon jó benyomást tettem róluk és a klubról egyaránt. Várom, hogy elindulhassak, és találkozhassak a játékosokkal és a klub minden emberével, valamint megismerhessem a várost és az egész régiót – mondja Michael Boris.

Nagyon örülünk, hogy Michael Borist üdvözölhetjük. Alapos munkát végeztek a munka megfelelő profiljának megtalálásában, és várjuk, hogy most SønderjyskE-ben kezdjen dolgozni.

– Olyan edzőt kapunk, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a tehetségekkel való magas szintű munkáról, és olyan háttérrel is rendelkezik, ahol értékeli a kemény munkát és ugyanazokat az értékeket, amelyeket itt, SønderjyskE-ben művelünk.– mondta Klaus Rasmussen, a SønderjyskE igazgatója

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App