Bajnok lett a Ferencváros csapata, a Debrecen lepottyant, a másodosztályba.

 

 

 

Ferencváros-Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (1-0)
Gólszerző: Tokmac (41.)
Ferencváros: Dibusz – Botka, Otigba, Blazic, Civic (Heister, a szünetben) – Vécsei (Leandro, 57.), Haratin, Sigér (Frimpong, 87.) – Zubkov (Varga R., 57.), Boli, Tokmac (Skvarka, 81.)
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Pillár, Neszterov, Silye – Cseri (Meszhi, 81.), Karnyickij, Berecz, Pekár (Vajda S., 66.) – Zivzivadze (Dragóner, 73.), Jurina (Nagy D., 66.)

 

A BAJNOK FERENCVÁROS CSAPAT VEZETŐEDZŐJÉNEK NYILATKOZATA:

A mai mérkőzésen egy nagyon fontos komponens az volt, hogy amikor labdát vesztettünk, akkor is agresszíven küzdöttünk. Nyilvánvaló minden ellenfelünk ellen  másképp készülünk fel. Ma is két különböző félidőt láthattunk a második félidőben erősebben támadott az ellenfél, mivel hátrányban is volt velünk szemben. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy nagyon örülök annak, hogy sikerült hamarabb befejezni ezt a szezont. Mert egy nagyon kemény időszakon vagyunk túl. Tíz mérkőzést játszottunk egy hónap alatt ez nagyon kemény terhelés a játékosoknak is. A mostani újrakezdésben az első két meccset a Debrecen, és az  Újpestet elleni két mérkőzés nagyon fontos volt, hiszen hat pontot tudtunk megszerezni és ez egyfajta önbizalmat adott a folytatáshoz.- mondta Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője

 

 

Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd FC 2-1 (1-1) 

Diósgyőri VTK-Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)

Debreceni VSC-Paksi FC 1-1 (0-1)

Újpest FC-Kaposvári Rákóczi 5-0 (3-0)

ZTE FC-MOL Fehérvár FC 1-1 (0-1)

Képgaléria:

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

 

YouTube: Ferencváros – Mezőkövesd | 2020. 06. 27 | gólok, helyzetek

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App