– Magabiztos SZEDEÁK győzelem, az Oroszlány csapata ellen.

 

 

Naturtex-SZTE-Szedeák–Oroszlány 91-84 (31-20, 21-24, 18-21, 21-19)
Tippmix férfi kosárlabda NB I/A csoport, 2. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Ádám J., Söjtöry T., Balogh Gy.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 1, GOVENS 19/15, BROWN 23, DZELETOVICS 23/3, DICKEY 11. Csere: Keller 2, Olasz 2, Mayer, Kerpel-Fronius B. 10/6. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Oroszlány: ANDERSON 19/3, Bíró 4, ABELL 20/3, Bailey 8, Anda 2, Csere: Hayes 12, Kucsora 9/3, Garamvölgyi 6, Morgan 4, Illés. Vezetőedző: Sebastjan Krasovec.

Szrecsko Szekulovics:

– Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Minden mérkőzésen tanulnunk kell valamit, senki se higyje azt, hogy könnyű győzelmek vannak ebben a bajnokságban. A harmadik negyedben elvesztettük a ritmust, ebben lehet én is hibáztam, mert korán küldtem be a fiatalokat. Örülök, hogy jól kezdtük az idényt, biztos vagyok benne, hogy a Szeged ellen mindenki motiváltan játszik majd a folytatásban. Köszönjük szurkolóink biztatását!

Govens Darrin:

– Egy nagyon nehéz, fizikális meccset játszottunk, azonban úgy érzem, végig irányítottuk a meccset. Tipikus kosárlabda-meccs volt, amely a játék minden szépségét megmutatta, hol az egyik, hol a másik csapat tudott jó szériát produkálni. Úgy érzem, a csapatjátékunknak köszönhetően tudtunk nyerni. Örülök, hogy végre bementek a tripláim, mostanában sajnos küzdöttem ezzel, de ez az én szerepem a csapaton belül, ezt is várja el tőlem Szrecsko, hogy az ilyen helyzeteket vállaljam el.

Sebastjan Krasovec:

– Gratulálok a Szegednek! Az elején elengedtük az ellenfelünket, onnan pedig bár próbáltunk, de nem tudtunk visszajönni. A Szedeákbna játszik a liga egyik legjobb játékosa, Govens, aki sokadik virágzását éli. Ahogy Pakson, úgy most is túl sok támadólepattanót engedtünk az ellenfelünknek, aki 26 büntetőt is dobhatott, mi csak 13-at, egyértelműen keményebbnek kell lennünk a folytatásban. Új csapattal dolgozom, egyelőre keressük mindenkinek a megfelelő helyét, ki hol tudna a legtöbbet segíteni a csapatnak. A lényeg viszont ebben a helyzetben, hogy van kosárlabda és meccseket játszhatunk, de javulnunk kell a folytatásban.

C.J. Anderson:

– Egy nagyon kemény csapat ellen játszottunk egy fizikális mérkőzést. Sajnos több olyan hibát is elkövettünk, amit a Szeged kihasznált, mi pedig támadásban hoztunk rossz döntéseket. Gratulálok a Szegednek!

Fotó/SZAMY

 

Nyilatkozatok:

Szrecsko Szekulovics , a SZEDEÁK vezetőedzőjének nyilatkozata.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App