Érkezik a tömeges megbetegedés, és  ki kárpótolja, a szurkolókat?
Szerbiában Aleksander Vucic elnök, már rendelt el kijárási TILALMAT, amiben sokkal szigorúbb intézkedéseket tartalmaz, mint nálunk a kijárási korlátozás. A tilalomban is lehetett boltba, menni, vagy kutyát sétáltatni de ezek nagyon szabályozott formátumban lettek rögzítve és jóval kevesebb időt lehetett tartózkodni kint, mint Magyarországon a kijárási korlátozásban foglaltakban. Szerbiában, a múlt hét végét a szerbek az otthonaikban voltak kénytelenek tölteni, akit rajtakaptak, hogy megszegte a kijárási tilalmat, az ellen eljárás indult, és az Academy Media úgy tudja igen magas büntetésben részesültek. A mai napon is elhunyt 14 honfitársunk és a megyei diagramon is látszik a fővárosban egyre több fő lesz Covid-19 koronavírus-fertőzött.

 

Fotó/ Guljas
A labdasportban is nagy változások történtek befejezett bajnokság, elhalasztott BL döntő. Az viszont még nem olvasható a szurkolókat ki kárpótolja?
Ezért a trófeáért leghamarabb decemberben, Kölnben küzdhetnek, majd meg a csapatok, a FINAL4-ban.
Négy csapat játszhat a FINAL4- ban és lehet magyar együttes is a döntőben, de ez, majd az EHF ápr. végén megrendezésre kerülő gyűlésen derül ki.
A hazai kézilabda szezon már befejeződött. Ebben az évben nem lett a bajnokságnak győztese, viszont vesztese a sportolókon, egyesületeken kívül a legnagyobb vesztesei, a SZURKOLÓK.
Fotó/SZAM                               (FINAL4, Köln 2015)
CIKK/SZAM
Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/
Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/
Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/
Diagram/SZAM:Szokodi L., Forrás adatok: Johns Hopkins CSSE
forrás: https://koronavirus.gov.hu/

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App