Kerkez Milos, a futballcsoda!

 

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE!  

Kerkez Milos az  Alkmaar csapatát  hátrahagyva,  most az angol AFC Bournemouth együttesét erősíti. Mit sem törődve  a Benfica és Lazio csábításával, Milos a Premier League-t választotta, ahol a futball tudását szeretné csiszolni és karrierjét népszerűsíteni. Milost mi idehaza már jól ismerjük, hiszen játéktudásával kivívta, hogy alappillére legyen a válogatott keretnek. Felemelő nézni a még mindössze 19-éves játékos gyorsaságát és  látni labdazsonglőr villanásait. Nem  rest becsúszni ha kell, és akár egy nála magasabb játékossal szemben is ki mer állni, és  az adott „szituációt kipletykálni”.

Fotó/ Szokodi László ( Montenegró – Magyarország 0 – 0 , fehér mezben, Kerkez Milos)

 

Milyen is Kerkez az új csapatában? 

Fenomenális! Ezt látnod kell, Milos , kúszik, mászik, becsúszik és mindenki kedvence lesz a mérkőzés végén, még a riporternek is.

@gtfvids1

.Milosnak nincs lehetetlen??⚫ . . . #fyp #magyarorszag #magyar #foryou #kerkez #kerkezmilos #bournemouth #hungary #football

♬ eredeti hang – GTFV

 

 

 

♦A magyar válogatott játékos gyorsan beilleszkedett a csapatba, és már bemutatkozott a pályán is. Az Atalanta elleni felkészülési mérkőzésen a kezdőcsapatban kapott helyet, és végig kitartott, a meccs minden percében hatalmas energiával játszott.

Sajnos, a mérkőzésen a Bournemouth csapata 3-1-es vereséget szenvedett, de ennél sokkal fontosabb, hogy Kerkez Milos a játékával és hozzáállásával a szívükbe lopta magát az angol szurkolóknak és a közvetítőknek egyaránt. Már most kedvencük lett a magyar válogatott, akik támogatják és rajonganak érte.

@szokodiacademy

Kerkez Milos ⚽️??Eb-selejtezős meze is elkelt! Magyarország ?? – Bulgária ?? 3-0 Hasonló tartalmakért kövess be! Szokodi Academy Media #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #magyartiktok #magyarfoci #magyarvalogatott #mlsz #mlsztv #csakegyutt #kerkezmilos #focihirek #hajrámagyarok #hungary?? @TikTok @MLSZ

♬ original sound – shelby

 

♦Milos a reményünk, a felemelkedésünk jelképe a futball világában. Bízunk benne, hogy sikeres lesz az AFC Bournemouth-ban, és hogy a következő mérkőzéseken gólokkal  és fantasztikus teljesítménnyel örvendeztet majd meg bennünket.

Hajrá, Milos, hajrá, magyar válogatott!

Fotó/ Szokodi László

 

Bournemouth soron következő három mérkőzése:

 

08.05 Bournemouth – Lorient

08.12 Bournemouth – Wast Ham

08.19 Liverpool – Bournemouth

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App