Halleluja!

Ki gondolta volna az első félidőt követően, hogy a második félidő elég nyögvenyelős lesz a mieink számára.

Én, nem!

Szerintem a több ezer gyerkőc sem, akik a lelátón végig szurkoltak a hazai csapatnak.

Elfáradtunk?

Meglehet, a horvátok elleni csatából kilábadozó magyar válogatottnak az azeri  mérkőzést mindenképp hozni kellett, hogy remény legyen a jövő évi EB- bajnokságra való kijutásra.

A hosszabbítás utolsó percei, voltak a legkínosabb, a magyar csapatnak, hiszen, mint utóbb visszanézve egy szabályos gólt nem adott meg, Higler ( holland ) bíró.

Halleluja!

Végre pár sorban azt tudom leírni velünk volt a szerencse is, ami a sportban nélkülözhetetlen, és a magyar csapat számára olyan sokszor nem jött össze.

Így a döntés a saját kezünkben van, és a kinti walesi mérkőzésen fog eldőlni a kijutásunk. Addig egy szűk hónapja van a csapatnak, hogy jobban összeszokjon.

A magyar csapat játékát értékelte, Marco Rossi szövetségi kapitány, a sajtótájékoztatón:

Hetven-hetvenöt percen keresztül uraltuk a mérkőzést, majd elfáradtunk, és elkezdtünk hibázni. Azon a bizonyos meg nem adott gólon kívül nem volt helyzete az ellenfélnek. Ha szerencsésebbek vagyunk, három-négy góllal is nyerhettünk volna. A hozzáállással elégedett vagyok, s taktikai szempontból sikerült megvalósítani, amit elterveztünk” – mondta, Marco Rossi, a magyar  szövetségi kapitány

 Fotó: Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App