FRANCIA I., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 35., FORDULÓ:

  • A francia labdarúgó-bajnokság 35,. fordulójában a Marseille otthonában fogadja a bajnoki tabella 8., helyezett Lyon csapatát. A Marseille az Európa Konferencia Liga elődöntőjének első mérkőzését játssza 04.28-án a Feyenoord otthonában. A hétvégi Lyon elleni bajnoki mérkőzés előtt a két csapat statisztikája 49 lejátszott mérkőzést tekintve: – az egymás elleni öt mérkőzését tekintve döntetlenre áll: egy hazai ,egy vendég győzelem mellett , három döntetlen. 

2022 02.01 Lyon – Marseille  2 – 1

2021 11. 21 Lyon – Marseille 0 – 0

2021 02.28 Marseille – Lyon 1 – 1

2020  10.04 Lyon – Marseille  1 – 1

2019 11.10 Marseille – Lyon 2 – 1

A Marseille eddig 9 alkalommal lett bajnok, 10 alkalommal kupagyőztes és 3 alkalommal Szuperkupa-győztes.

A hétvégi bajnoki mérkőzésnek a legnagyobb tétje, hogy az előző fordulóban már bajnoki címet szerző PSG csapata mellett, a Marseille lehet a bajnoki ezüstérmes, ha  legyőzi a Lyont.

VASÁRNAP FRANCIA LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, LIGUE 1.

Marseille – Lyon 

05.01 VASÁRNAP 20:45 , ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

Vélodrome Stadion

Borítókép/ Szokodi László

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről.

Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!)

Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App