NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK–KÖRMEND 79–83 
Szeged, 1000 néző. V: Kapitány, Nagy V., Farkas G.
Naturtex SZTE-Szedeák: M. Curry 24/15, Kerpel-Fronius B. 6/6, Kovács Ádám 9, KRAPIC 18/9, ASBURY 16. Csere: Mayer 3/3, Olasz 2, Polányi 1, Balogh Sz., Mike.

Edző: Szrecsko Szekulovics
KÖRMEND: TURNER 10, FERENCZ 15/15, Edwards 17/3, Varnado 2, TAYLOR 25. Csere: Durázi 2, Németh Á. 5, Kastrati 7/3, Filipovics.

Edző: Matthias Zollner

EDZŐ ÉRTÉKELÉSEK:
Szrecsko Szekulovics: – Most még kavarognak a gondolatok bennem, megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. A  Körmend a bajnokságban nagyon jól szerepel, az első három közt van pillanatnyilag. Játékosaim nagyon jól játszottak, és végig a Körmend mellett tudtunk maradni, és akár az utolsó pillanatban a győzelem is meglehetett volna, de az utolsó percekben hibáztunk és ha egy fintorral is, de a Körmend jött ki a végjátékból győztesen. Ami nagyon jó érzés volt, hogy a közönség is mellettünk volt végig. Gratulálok a Körmendnek.
Matthias Zollner: – Győzelem, az ami most a legfontosabb. Ahogy a pályán játszottunk azt majd kiértékeljük közösen a játékossokkal és megpróbálunk  javítani ezen. A Szeged hazai pályán mindent megtett a győzelemért, jól játszottak és végig  szorosan mellettünk voltak, öröm, hogy a hajrában, Frank Turnernek dupláival győzni tudtunk.

CIKK:SZAM:Szokodi L.

Képgaléria:

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Tilos!

A Szokodi Academy Media bármely megjelent anyagát, fotóját átvenni, vagy közölni az Academy Media engedélye nélkül!

Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App