– „Tűz és energia nélkül játszottunk!”- Szrecsko Szekulovics

 

Hazai pályán kapott ki a Szedeák a szombathelyi Falco együttesétől. A mérkőzés első két negyedében még a hazai csapat tartotta a lépést a vendégekkel, sőt a félidőben a szünetre úgy mentek a csapatok, hogy a szegediek vezettek öt ponttal. A félidő után a pályára visszatérő Falco erősített és fokozatosan átvette az irányítást és fokozatosan ráerőltette a szegediekre a játékukat. A Szedeák viszont egyre több hibát vétett, és a sok egyéni rossz döntés miatt az utolsó két negyedben egyre több kosár maradt ki a hazai csapat részéről. A Falco nem kegyelmezett és az utolsó két negyed az övéké lett és a végére 12 pontos különbség alakult ki a vendég együttes javára.

 

TIPPMIX FÉRFI KOSÁRLABDA NB I:

NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK – FALCO KC  71–83 (24–26, 18–11, 12–25, 17–21)
Újszegedi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. V
: Kapitány, Frányó, Nagy V.
SZEGED: Govens 17/3, Kerpel-Fronius G. 4, BROWN 16/6, Dzeletovics 18/3, Dickey 13. Csere: Olasz, Kerpel-Fronius B., Mayer 3/3, Keller I. Edző: Szrecsko Szekulovics
SZOMBATHELY: Doktor 2, VÁRADI 18/6, Benke 12/3, Bruinsma 9/6, SEARCY 17. Csere: PERL 15/3, Barac 3, Lake 4, Dancsecs 3/3. Edző: Gasper Okorn

 

Szrecsko Szekulovics: – A Falco legyőzéséhez negyven percen át tartó jó játék szükségeltetik, ehhez képest ezúttal csupán az első húsz percben kosárlabdáztunk elfogadhatóan.
Gasper Okorn: – Sokat tanultunk a szombathelyi mérkőzésünkből, amikor csupán hosszabbításban tudtunk nyerni két ponttal. A második félidő agresszív védekezése hozta a fordulópontot, és miután átvettük a vezetést, jó ritmusban kosárlabdázva megérdemelt győzelmet arattunk.

 

 

Fotó/SZAMY

 

Klip/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App