UEFA EURÓPA-LIGA „H”-CSOPORT 6/1., MÉRKŐZÉS

 

Vécsei az ellenfél tizenhatos vonalánál egy,  „piruett” passzt ad ,  N. Tocmak aki  ellenfél ötös vonalánál simán levette a labdát és a kapus mellett a kapuba gurította a labdát, 1-0. Tocmak a bal oldalt átíveli a labdát keresztbe érkezik Traoré aki átpöccinti a labdát a kiérkező kapus felett, 2-0. Közben leszakadt az égbolt, szakadó eső, de fantasztikus hangulat a Groupama Arénában. Az eső elállt, viszont az ellenfél is gólt szerzett, 2-1. Zachariassen jobb oldali beívelt labdájába egy ellenfél játékos a saját tizenhatosán belül kézzel ér a labdába az olasz játékvezető azonnal büntetőt ítél. A büntető elvégzéséhez N.Tocmak áll aki higgadtan a bal alsó sarokba gurítja a labdát, 3-1.

Egy jó színvonalú mérkőzés és egy jól játszó Ferencvárost láthatunk, a török bajnok ellen!

A játékvezető öt percet hosszabbít, majd Dibusz kirúgásával zárul az első játékrész. A második játékrész 71′, percében a török csapat, megszerezte második találatát, 3-2. A második török gól, lendületet adott Trabzonnak, hiszen egyre több támadást tudnak kialakítani Dibusz Dénes  kapuja előtt.

A vendégek egy lesgólját a játékvezető érvénytelenítette, így a Ferencváros az EK-csoportkör első mérkőzését megnyerte. A csoport másik mérkőzésén a Monaco 1-0-ra győzte le idegenben,  a Crvena zvezda csapatát.

 

Ferencváros – Trabzonspor  3 – 2

Gólszerzők: 5′, 44′, T.Nguen, 29′, Traoré, ill., 39′, M.Gómez, 71′, U.Bozok

Budapest, Groupama Aréna, 17.987 néző, V: Fabio Maresca (olasz)
Ferencváros: Dibusz D.– Wingo, S. Mmaee, Knoester, Civic – Vécsei B., Besic – Zachariassen, Nguen, A. Traoré – Boli

Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Trabzonspor: Taha T. – Stryger Larsen, Bartra, Vitor H., Denswil – Gbamin – Ömür, Bakaszektasz, Bardi, Trézéguet – Maxi Gómez

Vezetőedző: Abdullah Avci

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App