UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ PÁRIZS 2022

 

„Ez a szezon legfontosabb szakasza” – mondta Marcelo.

Már csak négy nap van hátra  a Liverpool elleni  Bajnokok Ligáéig, így a Real Madrid játékosai edzésüket követően megjelentek az UEFA Open Media Day  -en . Benzema így nyilatkozott a nyomásról: „Szombaton döntőt fogok játszani, de nem fogom érezni a nyomást. Az egyetlen nyomás nehezedik rám, hogy ki kell állnom a pályára. Eltűnik, amint kilépek. Az előkészítés ugyanaz. Élveznünk kell magunkat, és boldoggá akarjuk tenni a szurkolókat. Jó formában vagyunk, koncentrálunk, készülünk a hét hátralévő részére egészen szombatig. Nincs nyomás, élveznünk kell.”

Visszatérések
„Hihetetlen érzelmekkel éltük meg őket, akárcsak mindenki mást. Végső soron tudjuk, hogy ebben a klubban belülről és kívülről is nyomás uralkodik, és ezért nevezik varázslatos éjszakáknak, mert nincs még egy klub a világon, ahol ilyesmi megtörténhet. A szurkolók tovább hajtanak minket, és nélkülük ez nem történt volna meg. Nem hagyjuk lehajtani a fejünket, amikor veszítünk, az emberek megadják nekünk ezt a plusz lökést, és a végén mi kapjuk a gólokat, ahogy az a PSG, a Chelsea és a City ellen is történt. Hihetetlen kapcsolat van a rajongókkal. A klubunk egyszerűen nagyszerű.”

Hogyan győzted le a Liverpoolt?
„Nagyon jó oldaluk. Nem sokat változtak az elmúlt négy-öt évben. Jó edzőjük van, de nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk. A PSG, a Chelsea és a City ellen játszottunk, akik a favoritok voltak. Tele vagyunk önbizalommal Párizs felé. A döntőben bármi megtörténhet. Távol vagy otthonról, nagyon szorítanak. Képesnek kell lennünk beleásni és játszani a szünetben, vagy megtartani a labdát, attól függően, hogyan játszanak.”

Tanácsok Vini Jr-nak.
„Mindig azt mondtam neki, hogy koncentráljon, és játssza a játékát, mint mindig. Fiatal de nem annyira a pályán, mert több mint 100 meccset játszott. A világ jelenlegi legjobb játékosáról és Viniciusról beszélnek nem említik, de benne van a top 5-ben. Mindent megtesz, gólokat szerez, gólpasszokat rúg. A játékra kell koncentrálnia, mert egyedül is meg tudja nyerni. Állandóan beszélek vele, a pályán is. Még határozottabb is tud lenni, annyi képességgel és könnyedséggel rendelkezik.”

Üzenet a madridistáknak
„Remélem, sikerül megnyernünk a szombati meccset, és visszahozzuk a  Bajnokok Ligáját Madridba. Te és mi együtt vagyunk, és ti” segíteni fog nekünk a Bajnokok Ligája megnyerésében, ami hihetetlenül fontos számunkra.”

Marcelo: „Ez a szezon kulcsfontosságú szakasza”
„Izgatottak vagyunk a most zajló szezontól. Gyönyörű idő van, koncentrálunk, és alig várjuk, hogy eljöjjön a szombat. Tudjuk, hogy a  Bernabéuban bármi megtörténhet . Az emberek nem hitték el, hogy meg tudjuk fordítani, és ekkora örömet szereztünk a rajongóknak. A Madrid soha nem adja fel, és mindig a végsőkig küzd. Nem csodálom, hogy így nyertünk meccseket.”

„Ez a szezon kulcsfontosságú szakasza. Jól fel kell készülnünk a döntőre, és meg kell próbálnunk megnyerni, hogy egy fantasztikus kampányt zárjunk le. Meg tudjuk csinálni, nagyon erős ellenféllel állunk szemben, akiket tisztelünk, de alig várjuk, hogy játszhassunk.”

A kapitány szerepe
„Ez óriási megtiszteltetés és nagy felelősség. A kapitányok befolyása az új szerződésekre óriási. Megtiszteltetés a világ legnagyobb futballklubjának kapitányának lenni. Sok játékos bármit megadna azért, hogy ebben a pozícióban legyen. A Real Madrid címerének megvédése kötelesség, és kiváltság ezt a mezt húzni.”

Szurkolók
„Köszönjük, hogy mindig velünk vagytok. Ez csak nektek szól. Nehéz meccs vár ránk, és tudom, hogy az lesz. us.  Hala Madrid !”.

Camavinga: „Amikor aláírtam, az volt a célom, hogy ilyen játékokat játsszak”
„El vagyok ragadtatva a szezontól, és szombaton remek meccset vívunk a Liverpool ellen, és remélem, sikerül megnyernünk a madridistáknak. Nagyon boldog vagyok, kipihent, mert amikor aláírtam ehhez a klubhoz, az ilyen meccseken való részvételem volt. Elég szerencsés vagyok, hogy csinálhatom, és nagyon jól érzem magam.

” „Szeretném megköszönni a madridistáknak, hogy mögöttünk álltak és segítettek az idáig vezető úton. Amikor az edző behoz, az azért van, hogy kisegítse a csapatot, és örömmel csinálom. Igyekszem úgy játszani, ahogy tudok.”

Alaba: „Mindent beleadunk, hogy visszatérjünk a Bajnokok Ligájába”
„Remekül érzem magam, és volt időm felépülni. Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt napokban, hogy újra fitt legyek. Szeretek a  Real Madridban játszani. Nagyon erős csapatunk van, és rengeteg tehetséges játékosunk van. Ezt megmutattuk ebben a szezonban, különösen a  Benzema esetében . Örülök, hogy itt segíthetek ennek a nagyszerű csapatnak. ” „A Bajnokok Ligájában

ez a legutóbbi 3 hazai meccs  egyszerűen őrült volt. A  Bernabéu  valami különleges. Annyira izgalmas volt, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy bekerültünk a döntőbe”. Partnerség Militãóval „Nagyon jól kijövünk, és a csapat is megkönnyíti az életünket. Könnyű volt alkalmazkodnom, és amennyire csak tudok, szeretnék segíteni a csapatnak a játékommal. Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak ezt a hihetetlen szezont, a támogatást. Már csak egy meccsünk van hátra, és mindent beleadunk, hogy visszatérjünk a  Bajnokok Ligájával .”

Valverde: „Annyira keményen dolgoztunk, hogy idáig eljuthassunk.”
„Különleges érzés, és minden pillanatot élvezek a csapattal és a családommal. Ez különleges, nagyon keményen dolgoztunk, hogy elérjük ezt a meccset, és ez lehet az egyik legnagyobb nap labdarúgó életemben. Minden játékos megkapja a lehetőséget, keményen kell dolgoznunk. Nagyszerű munkát végeztünk eddig, bele kellett ásnunk magunkat, és most jó formában kezdünk bele.

” „A Liverpoolnak csodálatos játékosai vannak és fantasztikus edzői csapata. Nehéz meccs lesz. magabiztosnak, alázatosnak és éhesnek kell lenni ahhoz, hogy újabb trófeát nyerjünk a  Real Madridnak .”

Forrás/ UEFA

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ 

Liverpool  FC – Real Madrid FC 

Párizs, Stade De France

2022 05.28 21:00 ÉLŐBEN a Szokodi Academy Media oldalon

 

Borítókép/ Szokodi László

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App