BAJNOKOK LIGÁJA-DÖNTŐ PÁRIZS

A párizsi BL-döntőre minden jegy elkelt. Ma a fekete piacon 2000 EUR-os áron kínáltak egy db-jegyet a felső karima részre. Az online jegyirodák is elég magasan kináltak a döntőre a jegyeket pénteken 1000- 4000 EUR áron lehet vásárolni igaz ebben már elég jó helyekre is kaphatott a szurkoló. A szállás árak is ennek megfelelően ingadoztak de leginkább felfelé a Booking. com szállást kínálo portálon pénteken már csak 100.000 Ft-ért lehetet 1 fő részére ágyat bérelni, de találtam 3 csillagos szállást 350.000 Ft-ért is egy éjszakára 2 fő részére. A Stade De France közelében az árak elfogadhatók fél liter sör 9 EUR-ba került, míg egy fél literes szénsavas üdítő 5 EUR.

A madridi szurkolók már alapoztak a mérkőzést megelőzően és a stadionba érve ez csak fokozódott.

+

 

A mérkőzésről beszámoló itt, a Szokodi Academy Media oldalon.

A BL-döntő ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon

Liverpool – Real Madrid

05.28 21:00 

Párizs, Stade De France

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.28

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link:Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App