Bernd Storck irány Dunaszerdahely?

 

  • Bernd Storck, 2015 07.20 – 2017. 10.17-ig volt a magyar labdarúgó- válogatott szövetségi kapitánya. A válogatott teljesítménye ezen időszakban 8 győzelem, 7 döntetlen, 10 vereség.

Barátságos mérkőzés Elefántcsontpart ellen.

 Magyarország – Elefántcsontpart

0 – 0 

A mérkőzés döntetlennel ért véget, a szövetségi kapitány értékelte a mérkőzést.

 

A szövetségi kapitány főleg az első félidőben mutatott teljesítménnyel volt elégedett az Elefántcsontpart elleni, 0-0-ás döntetlennel végződő felkészülési mérkőzésen.

  • Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, főleg az első félidőben mutatott játékkal – értékelt a találkozó után Bernd Storck. – Jól játszottunk egy kiemelkedő tudású, nemzetközileg is jegyzett játékosokkal felálló ellenféllel szemben. Ahogy a mérkőzés előtt is utaltam rá, fáradt volt a csapat az ausztriai edzőtábor után, ezért mindenképpen szép eredménynek tartom a döntetlent az elefántcsontpartiak ellen. Nincs mindenki csúcsformában, többen sérültek voltak az utóbbi időszakban, mások keveset szerepeltek klubcsapatukban, minden körülményt figyelembe véve még jobb eredménynek számít a döntetlen Elefántcsontpart ellen.

    – A találkozón nem volt szempont az eredmény tartása, sőt, kockázatot is vállaltunk, hiszen kipróbáltunk több játékrendszert is, a második félidőben több támadó szerepelt a csapatban, és két fiatal is pályára lépett. Nem szabad elfeledkeznünk a szurkolók szerepéről sem, akik az első perctől az utolsóig támogattak bennünket. Fontos volt számunkra, hogy ilyen sokan kijöttek az Eb előtti utolsó hazai mérkőzésre, remek volt az összhang a szurkolók és a csapat között – tette hozzá a szövetségi kapitány.

Forrás: MLSZ

– A  szakember április végén távozott, a Cercle Bruges-től, és úgy tudni, hogy Dunaszerdahely lesz a következő állomása.

Szokodi Academy Media képek, a szövetségi kapitányról, és a magyar válogatottról:

Fotó:SZAMY:Szokodi L.

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App