SZEGED-CSANÁD G. A.  –VASAS    1–3 (0–1)

Hazai pályán még veretlen Szeged-Csanád G.A., fogadta a Vasas csapatát, a labdarúgó NB II 16. fordulójában.

A szegedi szurkolók nagy érdeklődéssel várták ezt a mérkőzést, hiszen 30 évvel ezelőtti vereség nagy fájdalom volt a szegedieknek. A mai mérkőzésen  vissza akartak vágni az akkori, még a mai napig is vitatott Vasas győzelemért. Szép volt látni a Szent Gellért fórumba érkező 4850 fő szurkolót. A mérkőzésről már egy kicsit visszafogottabban lehet nyilatkozni, hiszen a Vasas végig irányított, és nem engedte a Szegedet kibontakozni. Voltak vitatott helyzetek, de három gólt rúgott a vendég csapat, amire mi csak egy 11-ből tudtunk szépíteni a mérkőzés utolsó perceiben. Így még várnunk kell a revansra, a Vasas ellen.

MESTERMÉRLEG

           Joao Janeiro:

  • A mérkőzés képe alapján láthattuk, a kihagyott helyzetek visszájára is fordulhatnak. Ma ez történt velünk a Vasas helyzeteit értékesítette, és ma jobbak voltak.
    Szanyó Károly: 

Jól játszottunk, csak gratulálni tudok a csapatomnak. Amit megbeszéltünk azt tudtuk is gólra érvényesíteni. Ezzel a három ponttal is közelebb kerültünk az élmezőnyhöz, de a  legjobbak közé szeretnénk kerülni.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       SZEGED: Takács J. – Kárász, Moga, Deák I., Mohl – Jovanovic (Pongrácz, 61.), Germán, Oláh G., Varga Sz. (Bitó, 66.) – Gajdos (Andorka, a szünetben), Kóródi. Vezetőedző: Joao Janeiro


VASAS: Bősz – Terbe, Szivacski, Tóth B., Hajdú Á., Lakatos Cs. – Szatmári L., Kovács M. (Köböl, a szünetben), Hinora (Kleisz, 88.) – Balajti (Birtalan B., 41.), Szedlár. Vezetőedző: Szanyó Károly
Gólszerző: Szedlár (0–1) a 24., Birtalan B. (0–2) az 56., Birtalan B. (0–3) a 63., Germán (11-esből, 1–3) a 90. percben

 

Fotó: Szokodi L.
A szurkolók véleménye:
C. Dávid:
  • Jártam anno is a Szeged meccseire mikor még a Vasutas stadionba játszottak. Nézd életem a futball, voltam játékvezető is, Szegeden igény van a jó focira, és az NB II, az a szint ami érdekel, jó úgy kimenni meccsre hogy végre egy európai szintű stadionba látom a kedvenceinket futballozni nem egy omladozó lepukkant pályán. 
K. Ferenc:
  • Mint egykori kék-fekete játékos ilyenkor én is a pályán vagyok a srácokkal. Teljesen átérzem hogy mi folyik a pályán és ezért teljesen másként is reagálok a lelátón, mint más szurkoló! ?
    Szeretem a kék-fekete mezt,a fű illatát(Szegeden ez is más :-)) ,szurkolóink 90 perces kitartó rigmusait, és igenis fociban mi vagyunk a császárok!?
    Szeged- Csanád Grosics A. 2011,én így szeretlek!?? ?

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App