MERKANTIL  BANK  LIGA, 33. FORDULÓ

-Haruna gólja pontot ért a Szegednek, a Pécs ellen.

 

  • A forduló egyik nagy meglepetését a Szeged csapata okozta. A szegedi gárda idegenben, a Pécs ellen szerzett pontot a bajnoki fordulóban. A szegedi alakulat Dragan Vumir vezetésével kezd összecsiszolódni és az elmúlt hazai bajnoki győzelem után az ellen a Pécs ellen tudott pontot szerezni, amelyik a tabellán nyolc hellyel van előrébb. A mérkőzés első félidejében kisebb helyzetek voltak, de gól nem született. Az első gólt a hazai csapat szerezte meg:

59. perc Geiger, a hazai csapat játékosa, a saját térféléről vezeti a labdát, a bal oldalon , majd passzol Hegedűsnek aki tovább lohol a labdával, majd visszasarkalja a labdát Geigernek, akit nem zavar a szegedi védő a tizenhatos sarkán egy szép íveléssel ellövi a labdát ami Takács feje felett a kapu jobb oldalában landol, 1-0.

Valljuk be ez egy szép GÓL volt!

77. perc Egy szegedi bal oldalról indított támadásnál Mohl , Vargát indítja aki a partvonal felé a labdát, majd egy pécsi védi érkezik rá a partvonal és a tizenhatos vonala előtt, de ekkor Varga beadja a labdát két szegedi Haruna, és Grumics is csúszik a befele érkező labdára Haruna előrébb volt és belepöccint a labdába, ami begurul, Helesfay kapujába, 1-1.

Ezzel az értékes ponttal a szeged a tabella 12. helyén áll. A Szeged a következő bajnoki fordulóban a Soroksár csapatát fogadja hazai pályán.

CIKK/Szokodi L.

Fotó/Szokodi L.

 


Pécsi MFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1 (0-0)
Pécs, zárt kapuk mögött. Vezette: Csonka Bence (Kis, Rózsa).
Pécsi MFC: Helesfay – Preklet, Gajág, Rácz L., Katona – Grabant (Tihanyi, 89.), Tölgyesi, Bartha (Kónya D., a szünetben), Hegedűs – Geiger (Batizi-Pócsi, 74.), Adamcsek (Németh M., a szünetben). Vezetőedző: Vas László.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Jovanovics, Oláh G. – Kóródi (Haruna, 66.), Varga Sz., Dobos (Gajdos, 57.) – Grumics. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gól: Geiger (59.), ill. Haruna (77.).
Kiállítva: Rácz (40.).

MESTERMÉRLEG: 

Kis László:

-„Most is azt tudom elmondani, mint általában minden mérkőzésen , nagyon büszke vagyok, a fiúkra, annak ellenére, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt mi elterveztük.Kiindulva abból, hogy hiába próbáltuk az első félidőt aggresszívan energiával feltöltve elkezdeni és belemenni a játékba. Rengeteg pontatlan, rengeteg olyan, játékhelyzetnek a  a rossz felismerése , vagy rossz döntések jellemezték az első félidőben a játékunkat, ami odáig vezetett, hogy felhoztuk az ellenfelet, majd ezután emberhátrányba is kerültünk, ami után már nem rollunk szólt a mérkőzés”.- nyilatkozta a Pécsi MFC vezetőedzője.

Dragan Vukmir:

– „Gratulálok a saját játékosaimnak, ez nagyon nagy , küzdelmes mérkőzés volt. Egész héten erre a mérkőzésre készültünk. Egy kicsit szomorú is vagyok, mert három pontért jöttünk és közel is álltunk, hogy ma ezt meg is szerezzük, de kiállítás után kaptunk egy kapura-lövésből egy gólt. A hazai csapat visszaállt védekezni, és a védekezésüket, nehéz volt feltörni. Büszke vagyok, a csapatra mert idegenben fontos pontot szereztünk a nálunk nyolc hellyel előrébb álló Péccsel szemben”.-, nyilatkozta, Szeged-Csanád G.A., vezetőedzője.

 

MERKANTIL  BANK  LIGA, 33. FORDULÓ

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:

 

Debreceni EAC–FC Ajka 0–1 (Görgényi 75.)
Kaposvári Rákóczi FC–Vasas FC 1–2 (Hadaró 90+2., ill. Feczesin 12., Hinora 31.)
Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA 1–1 (Geiger 59., ill. Haruna 77.) – Kiállítva: Rácz L. (40., Pécs)
Soroksár SC–Gyirmót FC Győr 0–1 (Hajdú Á. 21.) – Kihagyott 11-es: Nagy P. (72., Gyirmót), Kiállítva: Gyömbér (90., Soroksár)
Dorogi FC–Szolnoki MÁV FC 1–1 (Zuigéber 29., ill. Kónya 27.)
Nyíregyháza Spartacus FC–BFC Siófok 1–2 (Hamed 28., ill. Cipf 45+1. – 11-esből, Elek B. 80.) – Kiállítva: Jánvári (82., Nyíregyháza)
Budaörs–Kolorcity Kazincbarcika SC 3–2 (Petneházi 56., Pethő 66., Molnár T. 73., ill. Takács T. 60., Oldal 76.) – Kiállítva: Molnár Cs. (82., Budaörs)
Békéscsaba 1912 Előre–Szombathelyi Haladás 1–2 (Nagy S. 83., ill. Németh M. 55., Dragóner 79.)
Aqvital FC Csákvár–Szentlőrinc 1–2 (Albert I. 58., ill. Torvund 42., 57. – az elsőt 11-esből)

WKW ETO FC Győr–Debreceni VSC 2–4 (Vankó 49., Priskin 85. – 11-esből, ill. Bódi 33., Ugrai 41., Szécsi 81., Bárány 90+3.) 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App