– Hamdan trónörökös Dubai teveversenyét, a  kommunikációs igazgató hölgy is megtekintette

 

A dubai sportélet.

Az Egyesült Arab Emirátusokban is egyre több európai sporteseményeket, világbajnokságokat rendeznek. Az elmúlt évekhez viszonyítva egyre nagyobb a sportban való érdekeltségük. Itt rendezik, az Abu-dzabi  F1 nagydíj, vagy a JUDO Grand Prix, és a Dubai tenisztorna, amit minden év február végén rendeznek meg. Erre az eseményre  a teniszvilág csillagai is elutaznak, hogy játszhassanak a tornán. A rengeteg külföldit vonzó Dubai arra is ügyel, hogy hagyományit is bemutassa. Ilyen sport a teveverseny, ami páratlan élményt nyújt, akár a turisták részére is. Minden fontos információ itt: Dubai camel raicing    A versenyekre Hamdan, a Dubai 37 éves trónörökös herceg is ki szokott látogatni, ő királyi családnak fenntartott pompázatos lelátón foglal helyet. A Szokodi Academy Média beszámolót készített az egyik versenyről. A versenyre felkértem a Dubajban élő, P. Bettinát, aki , Dubajban, egy  Kommunikációs cég vezető igazgatója megkértem arra, hogy tekintse meg a versenyt, és mondja el véleményét, számára, milyen is, egy teveverseny.

 

Cikk/SZAMY:Szokodi L.

 

„The highlight of my Middle East experience is the traditional camel race. The warm welcome of Emirati people in the amazing desert made it even more precious.
Camels are one of the symbols of emirati culture and they are my favourite animals as well.
During the race camels can be followed by our own car, I chose that option or we can watch the race on the tribune. Before the race, we can walk around and admire the racing camels, having a cardamom coffee for true arabic experience”.,P.Bettina, Director of Communications

 

VIDEÓ/SZAMY: Dubai teveverseny, előkészületek

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App