NÉMET LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, BUNDESLIGA 23., FORDULÓ 

Fotó Szokodi László , Szokodi Academy Media ( Bayern München – Köbenhavn 0-0 UEFA Bajnokok Ligája csoportkör 2023 11.29 1. 

 

– Vissza a siker útjára!

♦A Bayern München csapata ma , 1000., hazai ( Allianz Aréna), játssza Bundesliga meccsét. A német bajnok csapat az utolsó három elvesztett mérkőzés utón, a mai ( Bundesliga  23., forduló),  Lipcse elleni bajnokin javíthat. A Leverkusenben ( 3-0 ), a BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén Lazio elleni ( 1-0), és a Bochumban ( 3-2) , idegenbeli vereségek után ma az Allianz Arénában,  hazai környezetben a Gulácsival , Willi Orbánnal felálló Lipcse elleni három pont megszerzése  kötelező, olvasható a csapat hivatalos média oldalán.

♦Az is biztos, hogy T. Tuchel csapata ha legyőzi a Lipcsét hazai pályán, akkor is csak közelebb tud kerülni Xabi Alonsóéhoz, akik tegnap hazai pályán 2-1-re győzték le a Mainz csapatát. Ezzel a győzelemmel már a Leverkusen a veretlenségi  csúcsrekorder, mivel tavaly augusztus óta lejátszott mérkőzésen nem kaptak ki.  Eddig ezt a rekordot a Bayern 2019/2020-ban elért 32 tétmeccses veretlenségi sorozattal tartotta.

♦A héten az is  került, hogy Thomas Tuchel az idény végén távozik és ezzel Lőw Zsolt másodedzői munkája is megszűnik a német klubnál.

 

♦A két csapat az idei bajnokságban  Lipcsében (2-2, 09.30 ) döntetlen eredmény született , valamint a nyár végén a Szuperkupa döntőben 3-0-ás lipcsei győzelem született, (08.12 ). A mai találkozón várhatóan egy mindenre elszánt Bayern München csapatot fogunk látni, és várhatóan Sané, és H.Kane játéka is meghatározó lesz. De a lipcseiek bizonyára nem feltartott kézzel fognak az Allianz Aréna gyepére lépni, valamint ha a kapuban Gulácsi fog védeni, akkor azt gondolom , hogy a magyar válogatott kapusa is mindent meg fog tenni, hogy megnehezítse a Bayern 1000., hazai meccsét győzelemmel  ünneplő  szurkolókat.

Fotó Szokodi László , Szokodi Academy Media ( Bayern München – Köbenhavn 0-0 UEFA Bajnokok Ligája csoportkör 2023 11.29 1. 

 

Cikk/ Szokodi László

Bayern München – Lipcse

02. 24 Allianz Aréna , Élő-ben

A mérkőzést az Arena4 , ÉLŐ-ben közvetíti.

Fotó/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

 

 

NÉMET LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, BUNDESLIGA 23., FORDULÓ 

2024 02.23. PÉNTEK

LEVERKUSEN – MAINZ 2 – 1

2024 02.24 SZOMBAT

UNION BERLIN – HEIDENHEIM

BREMA – DARMSTADT

STUTTGART – FC KÖLN

MÖNCHENGLADBACH – BOCHUM

BAYERN MÜNCHEN – LIPCSE , ÉLŐ!

2024 02.25 VASÁRNAP

EINTRACHT FRANKFURT – WOLFSBURG

DORTMUND – HOFFENHEIM

AUGSBURG – FREIBURG

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App