UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

HEINEKEN 

” Egy íz , ami mindig mosolyt csal az arcodra.”

Fotó/ Szokodi László ( HEINEKEN : ” Egy íz , ami mindig mosolyt csal az arcodra.”

Cikk/ Szokodi László

 

Fotó/ Szokodi László
OLYMP
Premier Outlet Budapest

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

  • Véget ért a 16. Balaton Sound és több hírforrás is úgy véli, hogy ez volt , az utolsó Sound, amit a szervezők, még nem erősítettek meg. Mint arról már beszámoltam fergeteges zenék mellett, a divat és a pihenésé volt a főszerep az idei Balaton Soundon.
@szokodiacademy

#LIVEhighlights #TikTokLIVE #LIVE BALATON SOUND 2024 #foryou #following #szokodiacademymedia #euro2024 #balatonsound #sportnews #magyarok #festival #foryourpage #newsong @EURO2024 @TikTok @TikTok Trends

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

De a hazai influenszerek közül is többen kilátogattak az idei Balaton Soundra, mint Punped Gabo , aki idén is félmeztelenül vonult a fesztiválon, és az ő általa immár hagyománnyá vált „Félmeztelenül shopping a Tescoba”, ceremónia idén sem maradhatott el.

Fotó/ Szokodi László ( Pumped Gabo , Balaton Sound 2024 )

 

Az biztos a zenékre nem lehetett panasz, sőt az árak is elfogadhatóak  voltak. Több fesztiválozó elmondása szerint a belépőjegy az volt , inkább drágább ,amivel így, egy napi bulizás +jegy kb.: 100.000 Ft költséget jelentett a részvevőknek. A szervezők elmondása szerint az idei Balaton Sound is fergetegesre sikerült és több, mint százezren látogattak ki az idei Heineken Balaton Soundra.

Cikk/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

 

@szokodiacademy

BALATON SOUND 2024 Klip/ Szokodi László www.szokodiacademy.hu 🇭🇺 ▫️Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod megjelenjen a média oldalamon ne habozz, keress fel. ▫️OLYMP A SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!▫️ ▫️Sziget Fesztivál, Budapest! A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. 08.07 – 12 között @TikTok @EURO2024 @TikTok Trends @TikTok LIVE Creator @Heineken Balaton Sound @BalatonSound #foryou #following #TikTokLIVE #LIVEhighlights #balatonsound #sound #balaton #fesztival #festival #hungary🇭🇺 #magyarorszag #Euro2024 #foci #hírek

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App