SALON INTERNATIONAL LONDON 2021 10. 16-18

-Múlt, jelen, jövő egy helyen Salon International London 2021

Egy kiállítás, amire a világ számos országából érkeznek a fodrász szakma szerelmesei Londonba, az ExCel kiállító központba.

Fotó/Szokodi L.

Ezen a kiállításon nem kell csodálkoznod, ha kék, zöld, rózsaszín hajszínnel pompázó szakemberek, vagy extravagáns modellek jönnek veled szemben.

Ez a rendezvény három napig a hajTREN-világ központja . Az ExCel kiállító központ idén is három napig fogadja a kilátogató szakembereket.

Az idei kiállításon is lesznek oktató szemináriumok, a Mahogany fodrász csapat az  új , Nouvelle Vague Collection mutatja be. De színpadra lép Patrick Cameron a konty virtuóz, és a két nagy Academy, a  Sassoon Academy, és a Toni&Guy Academy  is új kollekciót mutat be.

Az elmúlt évekből csemegéztem és több év Salon International eseményeiből válogattam.

-A  nagy klasszikus Trevor Sorbie.

Fotó/Szokodi L.

A Vidal Sasson csapat tagjaként kezdte a pályafutását és többször is elnyerte, Angliában,  az Év Fodrásza díjat. Első frizuráit a kilencvenes évek közepén  láttam, ami nagy hatással voltak rám. A frizuráinak a felépítése szabályos és szabálytalanságok ötvözése, az anyagokkal fantasztikus.

-A kontyok virtuóza, Patrick Cameron!

Egy egyedi stílus, legyen az egy kis kóc, vagy fonat, ehhez a megfelelő kellékek, a kontytű, csatok, kontyfánkok, hajhálók, hajdíszek, mindezek egy kézben ötvöződnek aki nem más, mint Patrick Cameron.

Kontyai mindig a hordhatóság elvén épülnek fel a mester kezei között. Törekszik az összhangra a modelljei csinosak és mindig lenyűgöző ruhakölteményekben lépnek a pástra, ahol Patrick várja  őket, hogy a több száz néző előtt elkészítse a legújabb kollekcióját.

Fotó/Szokodi L.

 

Ha  csak a kiállításra szeretnénk ellátogatni, akkor ott is nagyon sok szakmai kiállítóval, bemutatóval, termék kiállítóval és találkozhatunk és akár vásárolhatunk is a három napos rendezvényen.

A rendezvény hivatalos honlapja itt: https://salonshow.co.uk/site/Home

CIKK/Szokodi László

Szeged, 2021 09.19

Borítókép/Szokodi L.

 

#szaloninternational #szokodiacademycollection #szeged #london #hairdresser #education

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App