NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 3., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Olaszország
6
3
2
1
8
7
1
11
2. Magyarország
6
3
1
2
8
5
3
10
3. Németország
6
1
4
1
11
9
2
7
4. Anglia
6
0
3
3
4
10
-6
3

UEFA NEMZETEK LIGÁJA, A-LIGA,  ‘C’-CSOP., CSOPORTKÖR ,5., FORDULÓ

  • A Magyar Labdarúgó-válogatott a NL-csoportkör utolsó két mérkőzését játssza. Az elsőt a német válogatott ellen idegen Lipcsében, a Red Bull Arénában. A mérkőzésre  elővételben, a  „Magyar Szektorba” szóló összes jegy elkelt. Az MLSZ honlapján a meccsjeggyel kapcsolatosan adott FONTOS információt, mindenki e-mailben kapja meg.

E-AMAILEN ÉRKEZIK A JEGY!

A pénteki, lipcsei Németország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre utazó szurkolók az eddigiektől eltérő módon kapják meg hivatalos meccsjegyeiket.

A mérkőzést 2022. szeptember 23-án, pénteken, 20.45-kor a lipcsei Red Bull Arénában rendezik meg. A magyar szurkolók rendelkezésére bocsátott 2000 vendégjegy az árusítás kezdetét követően néhány óra alatt elfogyott. A korábbi gyakorlattól eltérően a mérkőzésre kilátogató magyar szurkolóknak nem kell a helyszínen beváltaniuk a vouchereiket, hanem e-mailben kapják meg a hivatalos meccsjegyeiket.

A stadionba belépésre jogosító jegyeket szerda délután küldjük el a jegyet megvásárló szurkolóknak a jegyvásárláskor használt e-mail-címre. Ha valakinek a szerdai nap végéig nem érkezne meg a jegye, kérjük, ellenőrizze a spam (levélszemét) fiókban is, és ha ott sem találja meg, akkor ügyfélszolgálatunkon (mlsz@interticket.hu) jelezheti a problémát! A névátírt jegyeket szintén a jegyet megvásárló szurkolóknak küldjük ki, mivel a névátírást is csak a vásárló tudja kezdeményezni.

Kérjük, hogy az e-mailen megkapott jegyeket mindenki nyomtassa ki, és hozza magával, mert azokat, a szervezőktől kapott információk alapján, MOBILTELEFONRÓL NEM lehet beolvasni. A belépéshez mindenkinek szüksége lesz személyazonosításra alkalmas okmányra, mert ezeket a rendezők elkérhetik beléptetésnél. A belépésre jogosító vonalkódot tartalmazó kinyomtatott e-mailekre fokozottan vigyázzon mindenki, mert egy vonalkóddal minden esetben csak egyetlen szurkolót engednek be a stadion területére!

Forrás/ MLSZ

A német – magyar NL-mérkőzést a CSIÖP program keretén belül, az MLSZ, és a MSÚSZ támogatta.

Borítókép/ Szokodi László

A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT SORONKÖVETKEZŐ KÉT NL-MÉRKŐZÉSE:

NEMZETEK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-LIGA ‘C’- CSOPORT, 5.,FRODULÓ
Szeptember 23., 20.45: 
Németország–MAGYARORSZÁG, ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG
–Olaszország

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC)

Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (LASK – Ausztria), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Mocsi Attila (Zalaegerszegi TE FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország)

Középpályások: Baráth Péter (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ – Hollandia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (AC Pisa – Olaszország), Nego Loic (Mol Fehérvár FC), Schäfer András (FC Union Berlin – Németország), Styles Callum (Millwall FC – Anglia), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)

Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Szalai Ádám (FC Basel – Svájc), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium), Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App