OTP BANK LIGA , 9., FORDULÓ

A 9., forduló legnagyobb meglepetését a Kecskemét csapata okozta, hazai pályán, 2-0-ra győzte le a címvédő Ferencváros együttesét. A mérkőzés első félidő végére két gólos hazai vezetéssel zárult. Csercseszov legénysége nagy offenzívát indított a második félidőben, de a kecskemétiek ezeket sorra hárítani tudták. A másik esti találkozón a Puskás Akadémia – MOL Fehérvár találkozó,  1-1-es döntetlennel zárult.

Kecskeméti TE-Ferencvárosi TC 2-0 (2-0)

Gólszerző: 28′, 34′, Nagy K. ( a másodikat 11-esből)

Kecskemét, Széktói Stadion , 2527 néző, V.: Karakó F.
Kecskemét: Varga B. – Szalai , Belényesi, Szabó A. – Zeke, Szuhodovszki (Szabó L., 71.), Vágó, Nagy K. (Sági, 89.), Rjasko – Banó-Szabó (Katona B., 78.), Tóth B. (Duranovic, 89.)

Vezetőedző: Szabó István
Ferencváros: Dibusz – Civic, Knoester, S. Mmaee, Wingo (Marquinhos, 76.) – Esiti (Traoré, 57.), Vécsei (Besic, 63.) – Nguen, Gojak (Zachariassen, a szünetben), Auzqui (R. Mmaee, 63.) – Boli

Vezetőedző: Sztanyiszlav  Csercseszov

Szabó István

– „Az első félidőben ült az a játék, amit elterveztünk. A válogatott szünet miatt a Ferencváros csak pár napja tudta elkezdeni a felkészülést erre a bajnokira, ellenben mi már három hete erre a találkozóra összpontosítunk. A pálya rossz állapota is nekünk kedvezett. Azt éreztem, tanácstalan a Ferencváros, habár az ország legjobb csapatáról van szó. Nagyon sokat gyakoroljuk edzéseken az üres területekbe való bemozgásokat és a labdaszerzések utáni gyors átmeneteket, ez meglátszott ezen a meccsen is. Külön öröm számomra, hogy a kreatív támadóink ötletesen játszottak a támadóharmadban, jól cseleztek, bátran futballoztak. Néhol szerencsénk volt, illetve a kapusunk is szenzációsan védett. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, és a győzelemhez kellett a nagyszerű közönségünk is„., nyilatkozta a Kecskeméti TE vezetőedzője.

 

Sztanyiszlav Csercseszov

– „Könnyű összefoglalni a meccset: nagyon rosszul kezdtünk, nem voltunk agresszívek, kaptunk két gólt, és hiába javult fel a játékunk a szünet után, nem sikerült betalálnunk. Fontos tanulság, hogy semmilyen körülmények között nem szabad így játszanunk. Ma minden ellenünk volt. A válogatott szünet után mindig fontos az első meccs, sajnos nekünk ez ma nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Nem szabad bűnbakokat és okokat keresnünk, a csapat mindent megtett a pályán, minden mást nyugodtan kell kielemeznünk”., nyilatkozta a Ferencváros vezetőedzője

 

OTP BANK LIGA , 9., FORDULÓ, MÉRKŐZÉSEK:

2022  09.30 PÉNTEK

20:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – PAKSI FC  1 – 2

2022 10.01 SZOMBAT

14:30 ÚJPEST FC – KISVÁRDA MASTER GOOD 4 – 0 

17:00  DVSC – BUDAPEST HONVÉD 4-3

19:30 VASAS FC – ZTE FC 1 – 1

2022 10.02 VASÁRNAP

16:30 KECSKEMÉTI TE – FERENCVÁROSI TC 2 – 0

18:45 PUSKÁS AKADÉMIA FC – MOL FEHÉRVÁR FC  1 – 1

# Csapat LM Gy D V RG KG GK P
# Csapat LM Gy D V RG KG GK P

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App