MOL MAGYAR-KUPA  4. FORDULÓ

  • A MOL Magyar-Kupasorozat 4., fordulójában a tét, a legjobb tizenhatközé jutás. A háromnapos forduló keddi mérkőzésén a DVSC a Győr otthonában győzött 1-0-ra és jutott elsőként a legjobb tizenhat közé. Ma 14 meccset játszanak le , köztük  a sokak által várt, Szeged -Csanád G-A.- Kecskeméti TE derbit, amit Élő-ben közvetítek.

Szeged-Csanád G.A. –  Kecskeméti TE 0 – 0 , ÉLŐ-ben!

Szent Gellért Fórum

♦A Szeged ( NB II.),  az előző bajnoki fordulóban a Soroksár otthonából távozott ponttal, míg a Kecskemét (NB I.), a ZTE csapatát páholta el hazai pályán 3-1.

♦A kupasorozat előző fordulójában a Szeged a Bajai LC csapatát győzte le, 7-0-ra , míg a Kecskemét  2-1-re bizonyult jobbnak a Soroksár ellen.

Fotó/ Szokodi László (Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője)

 

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője: – Személyi gondokkal küzdünk, de elsősorban most nem sérülésből fakadóan, hanem az önbizalom hiányából adódóan. Néhány játékosunk nem képes nyomás alatt játszani, pedig a mai futballban csak úgy lehet érvényesülni, ha teher alatt is a legjobbját nyújtja az ember. Ezt tökéletesen megmutatta a Soroksár elleni bajnoki meccsünk, ahol különösen a támadásaink során tapasztaltam ezt a problémát. Szerdán egy nagyon jó csapattal játszunk, amely kimondottan veszélyes a rögzített helyzetekből. A Kecskemét rendkívül erős középpályán. Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de a legjobb teljesítményünket nyújtva felvehetjük a versenyt első osztályú ellenfelünkkel. Szeretnénk megmutatni a szurkolóinknak, hogy van bennünk minőség. Ez a meccs remek alkalom arra, hogy lehetőséghez jussanak olyan játékosok, akik eddig kevesebb játékpercet kaptak. Bízom benne, hogy élni fognak a lehetőséggel.

Fotó/ Szokodi László ( Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője)

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – Amióta az eszemet tudom, a Kecskemét – Szeged meccsek mindig igazi rangadónak számítottak, akármilyen osztályban is találkoztak a csapatok. Nagyon jó a viszonyunk ellenfelünkkel, sokszor kötünk le egymás ellen edzőmeccseket is, munkásságukat abszolút tisztelem. Gyönyörű létesítménybe megyünk, Szegedet egyébként is nagyon kedvelem, sokszor jártam már ott egy jó halászlé kedvéért is. Ami persze ennél lényegesebb, hogy kifejezetten jó csapatnak tartom a Szegedet, egy stabil játékrendszerben futballoznak, melyhez jó játékosokat igazoltak. Elég csak Márkvárt Dávid vagy Prosser Dániel nevét említenem, akiknek nagyon komoly tapasztalatuk van magasabb osztályban is, a teljes sor persze ennél is hosszabb a keretet böngészve. Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, ami mindig veszélyes szituáció, a hazai pálya előnye ilyenkor sokat jelent. Két mérkőzés vár ránk a héten, így folyamatosan vizsgáljuk a játékosok állapotát, hiszen hétvégén a Ferencvárost fogadjuk, és a bajnokságban is minden pontnak hatalmas értéke van. A továbbjutás a célunk mindentől függetlenül, hiszen szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat.

 

Jegyinformáció : link itt.

 

MOL MAGYAR-KUPA  4. FORDULÓ PROGRAMJA: 

2023 10  31., 19.30:
ETO FC Győr (NB II.)-Debrecen VSC (NB I.) 0 – 1 

2023 11. 1. 12.00:
Unione FC (Budapest, megye I.)-Kisvárda Master Good (NB I.)

2023 11.  1., 12:30:
FC Dunaföldvár (NB III.)-Nyíregyházi Spartacus FC (NB II.)
Mezőörs KSE (Győr-Moson-Sopron, megye I.)-Kaposvári Rákóczi FC (NB III.)
ESMTK (NB III.)-MTK Budapest (NB I.)
Szentlőrinc (NB III.)-Kelen SC (NB III.)
VLS Veszprém (NB III.)-Budafoki MTE (NB II.)

2023 11.  1.

15:00:  HR Rent Kozármisleny (NB II.)-Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II.)

2023 11.  1.17:00:

BSC Siófok (NB II.)-Diósgyőri VTK (NB I.)
Opus Tigáz Tatabánya (NB III.)-Újpest FC (NB I.)
Tiszakécskei LC (NB II.)-FC Ajka (NB II.)
Vasas FC (NB II.)-Gyirmót FC Győr (NB II.)

2023 11.  1., 17:15:
Szombathelyi Haladás (NB II.)-Zalaegerszegi TE (NB I.) M4 Sport

2023 11.  1., 19:00:
Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II.)-Kecskeméti TE (NB I.) , ÉLŐ-ben!

2023 11.  1., 20:00
Ferencváros TC (NB I.)-Puskás Akadémia FC (NB I.) M4 Sport

2023 11.  2., 19.30:
Budapest Honvéd (NB II.)-Paksi FC (NB I.) M4 Sport

MLSZ.hu

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App