ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁG BUDAPEST, 2023

Fotó/ Szokodi László ( Leandro Paredes, a PSG játékosa.)

 

Leandro Paredes, a PSG argentin középpályása az AS Romához csatlakozik. A fővárosi klub 2,5 millió eurót tesz zsebre a művelet során a bónuszok nélkül. A maga részéről Renato Sanchest kölcsönadják az olasz klubnak.

 

Leandro Paredes a PSG második edzéscsoportjába került, ahol egyértelműen tájékoztatták, hogy nem szerepel a tervekben ebben a szezonban (mint Wijnaldum, Draxler, Dagba…), Leandro Paredes az AS Romához csatlakozik, ahol már korábban is fejlődött (2014). -2015 és 2016-2017).

Hosszas tárgyalások után a 29 éves argentin hétfőn végleges megállapodásra jutott a José Mourinho által edzett klubbal, és két szezonra, plusz egy opcionális harmadik szezonra ír alá. A PSG, ahol 2024 júniusáig volt szerződése, több mint 2,5 millió eurós átigazolási kompenzációt tesz zsebre bónuszokkal, amelyek összértéke elérheti a 4,5 millió eurót.

Paredest az Atlético és a Galatasaray követte

Az előző szezonban, már hasonló helyzetben, a világbajnok 22 millió eurós vételi opcióval kölcsönadta a Juventusnak, amellyel az olasz klub a szezon végén nem élt. Az elmúlt hetekben különösen az Atlético de Madrid vagy a Galatasaray követte, de a római klubot preferálta.

Az AS Roma szintén nagyon közel áll ahhoz, hogy egy másik párizsi, Renato Sanches portugál középpályás szerződtetését kölcsönbe leigazolja, 15 millió eurós kötelező vételi opcióval a lejátszott mérkőzések számától függően., olvasható a L’équipe mai számában.

Fotó/ Szokodi László ( Leandro Parades a PSG -játékosa)

 

Leandro Parades tavalyi évét tekintve klub szinten úgy is fogalmazhatnék, gyalázatos évet zárt, viszont válogatott szinten, amit beletett, begyűjtött . Az év közepén az Interkontinentális Szuperkupát, amit Londonban, a  Wembley Stadionban  rendeztek, ezt követően , az év végén Katarban a vb- címet is ünnepelhetett.

Fotó/ Szokodi László ( Leandro Parades argentin válogatott játékos)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App