-MTK hazai pályán győzte le, a MOL Fehérvár csapatát.

 

 

MTK Budapest–MOL Fehérvár FC 3–1 (1–0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Bogár
gólszerzők: Cseke (9., 11-esből), Schön (65.), Miovski (66.), illetve Stopira (88.)
sárga lap: Herrera (18.), Ferreira (34.), Ikenne-King (37.), Nagy Zsombor (80.), illetve Musliu (8.), Nikolov (24.), Fiola (39.), Bamgboye (70.)

MTK: Mijatovic – Ikenne-King, Ferreira, Nagy Zsombor, Herrera – Cseke, Mezei Sz. (Kata, 79.) – Prosser, Palincsár (Biben, 62.), Schön – Miovski (Lencse, 89.)

vezetőedző: Michael Boris

MOL Fehérvár: Rockov – Fiola, Musliu, Stopira, Hangya (Rus, 76.) – Pinto (Alef, 76.), Nikolov (Petrjak, 56.) – Nego, Houri, Bamgboye – Nikolics (Zivzivadze, 62.)

vezetőedző: Márton Gábor

 

  • A hazai pálya előnyét élvező,MTK a pályára vonulás után az első pillanattól kezdve irányította a mérkőzést. A vendégek leblokkoltak amit az MTK csapata már a 9. percben büntető révén ki is használtak. A vendég csapat ezután sem tudta felvenni az iramot Michael Boris csapatával szemben, de az eredmény az első félidő végéig, már nem változott. Márton Gábor csapata a pihenő után sem tudott nagyot változtatni a MTK folyamatos rohamaival szemben, a következő gólt a65. percben kapta a vendég csapat, majd rá egy perccel újabb leblikkolás a vendégek részéről és már 3-0-ra vezetett a hazai MTK csapata. A végére elfáradt hazai MTK is hibázott, amit Stopira büntetett és szépítő találatával kialakult a végeredmény 3-1 re tudta legyőzni a tavalyi ezüstérmes MOL Fehérvár csapatát az MTK gárdája.

CIKK/SZAMY

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App