• A PSG, ma hivatalosan is bejelentette, hogy Raul Gonzalez marad a PSG ffi kézilabda csapat vezetőedzője , 2025 júniusáig  . A nyáron távozó Juan Carlos Pastor Pick Szeged vezetőedző megüresedő helye kapcsán merült fel, a szintén spanyol edző neve, aki ezek szerint már bizonyos, hogy csak a PSG vezetőedzőjeként láthatunk, Szegeden.

 

Francia férfi -kézilabda- bajnokság:

PARIS SAINT-GERMAIN VS US DUNKERQUE HANDBALL G. L.

02.12 VASÁRNAP 17:00  ÉLŐ-ben

Fotó/ Szokodi László

Fotó/ PSG

Raul Gonzalez 2018 júliusában csatlakozott Párizshoz, négy év után a Vardar Szkopje (Macedónia) élén. A spanyol, aki jelenleg az ötödik szezonját éli a Rouge et Bleu-ban, lehetővé tette a fővárosi klub számára, hogy nyolc trófeát vegyen fel listájára: négy egymást követő francia bajnoki címet (2019, 2020, 2021, 2022), két francia bajnoki címet (2021, 2022). , Ligakupa (2019) és Bajnokok Trófeája (2019).

A párizsi kispadon az 53 éves technikus a meccseinek 86%-át, minden versenyszámban megnyerte a fővárosi klubbal. Ez a legjobb arány edzőnél a fővárosi klub történetében.

Irányítása alatt a Paris Saint-Germain Handball tökéletes szezont futott a 2021–2022-es bajnokságban, harminc győzelemmel ugyanennyi mérkőzésen. A legnépszerűbb csapatsportok (kosárlabda, labdarúgás, kézilabda, rögbi és röplabda) között nem hallható férficsapat. Egy év, amelyben újabb rekord dőlt meg: meccsenként 30 vagy több rúgott gól és meccsenkénti átlag 36,72 gól.

Handball edzőjeként. Raul a világ egyik legjobb taktikusa, nagy tapasztalata, szigora és figyelemre méltó professzionalizmusa miatt ismerik el. Irányítása alatt csapatként jelentős előrelépést értünk el, és nagy ambícióink osztoznak abban, hogy a Paris Saint-Germain Handball továbbra is a legmagasabb szinten tündököljön.  »

Nasser Al-Khelaïfi, a Paris Saint-Germain elnök-vezérigazgatója

„ Megtiszteltetés folytatni a kalandot a Paris Saint-Germain Handball csapatával. Büszke vagyok arra, hogy folytathatom a 2018-ban megkezdett munkát, és még két szezonon keresztül megtestesíthetem a Klub jövőjét. A vezetőkkel nagy ambícióink vannak a jövőre nézve. Továbbra is eltökélt szándékom, hogy csapatunkat országos és kontinensen teljesítsem, nagyszerű pillanatokat élhessek át szurkolóinkkal és gyarapítsuk rekordunkat. Ez lesz a célunk a szezon második felétől.  »

Raul Gonzalez, a Paris Saint-Germain edzője

Forrás/ PSG

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App