FÉRFI KÉZILABDA BL NEGYEDDÖNTŐ:

Filip Jicha – „Nagyon örülök a srácaimnak ma este. Nagyon jól játszottunk a rendszerünkben.

 

– Egy íz a mindennapokban!

 

Paris Saint-Germain HB (FRA) – THW Kiel (német) 30:30 (14:16)

Miután a Kiel korán ötgólos előnyre tett szert, kihasználva erős védekezését, Paris megfordította a helyzetet, minden labdát megszerzett és nagy küzdelemben az első félidőre kétgólra felzárkózott a Kielhez.
• A második félidőben is folyamatos Kiel vezetés volt, de nem tudott sok góllal elszakadni a PSG-től, utóbbi ezen a mérkőzésen csak kullogott a vendég csapat után. .
• Paris csak  Nédim Rémilinek köszönheti, aki nyolc góljával a végén szorossá tudta tenni a találkozót és döntetlenre hozta a BL negyeddöntő első mérkőzését a Kiel ellen. A visszavágót egy hét múlva csütörtökön rendezik a német csapat otthonában.

 

Nédim Rémili nem akart vesztesen távozni

-Utolsó szezonját Párizsban játszotta, mielőtt jövő nyáron Kielcébe utazott. Nédim Rémili nagyon hangosan hangoztatta, hogy Bajnokok Ligáját akarja megnyerni, mielőtt távozna. Ma este pedig a francia jobbhátvéd bizonyította eltökéltségét, nyolc gólt szerzett, és gyakorlatilag minden felelősséget magára vállalt a második félidőben. Nélküle Párizsnak talán esélye sem lenne arra, hogy eljusson Kölnbe.

 „Nagyon örülök a srácaimnak ma este. Nagyon jól játszottunk a rendszerünkben. Nagyon nehéz leírni ezt a fajta meccset és hangulatot. Meg kellett nyugodnunk. Nagy csatára számítunk Kielben a jövő heti visszavágón”. 
Filip Jicha, – nyilatkozta a vezetőedző, THW Kiel
Borítókép/ Szokodi László

2022 05/13

 

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA NEGYEDDÖNTŐ I., MÉRKŐZÉS, EREDMÉNYEK:

Paris Saint-Germain HB (FRA) – THW Kiel (német) 30:30 (14:16)

Telekom Veszprém HC (HUN) – Aalborg Håndbold (DEN) 36:29 (17:16) 

Montpellier HB (FRA) – Lomza Vive Kielce (POL) 28:31 (12:16)

Flensburg ( német) – Barca ( spanyol ) 29 – 33 ( 13- 18) 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App