FRANCIA 1., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG LIGUE 1., 5., FORDULÓ

A válogatott mérkőzések végével, a PSG ( 2.) – Nizza ( 8.),  összecsapással  folytatódik a  francia labdarúgó – bajnokság , ( Ligue 1.). Az utolsó 5 egymás elleni mérkőzésből, 3 fővárosi győzelem, 1 gól nélküli döntetlen, és mindössze, 1 Nizza győzelem jegyezhettem fel.

Fotó/ Szokodi László ( K.Mbappé , PSG játékosa.)

GÓÓÓL! 

21′ perc: Terem Moffi (Nizza), bal lábbal lőtt a tizenhatos közepéről a jobb alsó sarokba, 0-1.

29′ perc:   A. Hakimi jobb oldalról passzol, K. Mbappénak, aki , nem tök.., a tizenhatos közepéről kapásból lő, a jobb alsó sarokba, 1 – 1. ( Ez volt Mbappé idei szezonban szerzett hatodik gólja.)

GÓÓÓL!

53′ perc: Egy párizsi gólhelyzetből kontrázott a Nizza. Moffi a felezővonaltól Pereira kíséretében végig szaladnak a bal oldalt a párizsiak kapujáig, majd a becsúszni készülő Pereira mellett passzol társának. Labrordénak, aki nem bénázik, Donnarumma mellett a kapuba bombázza a labdát, 1 – 2.

GÓÓÓL!

68′ perc: Huuuuu!Nem mondanám, hogy ez a párizsiak napja …:)! Egy fővárosi rossz ütemben történt passzt szerzett meg a vendégcsapat, A Nizza első gólját szerző, T. Moffi a hazai csapat tizanhatosának sarkán, két hazai játékost is kicselez, majd Donnarumma kapujába helyezi a labdát, 1 – 3. Valljuk be , nem ÉN vagyok a pályán, de a tizenhatoson kívül én biztos felvágtam volna ezt a labdazsonglőr, „Moffi – Mancit”.

GÓÓÓL!

87′ perc:A Kis Kedvenc! – K. Mbappé akrobata mozdulattal , fordul rá a labdára, majd lő, a megpattanó labda becsapja a kapust és így a labda a hálóban köt ki, 2- 3.

A párizsiak idei első bajnoki vereségüket szenvedték el, a Nizza tizennégy év után ismét győztesen hagyta el a Parc Des Princest.

Cikk/ Szokodi L.

 

PSG – Nizza  2 – 3 (1 – 1 )

Párizs, Parc Des Princes Stadion, V.: Turpin C.

Gólszerző: 29′,  87′, K.Mbappé, ill., 21′, 68′, T.Moffi, 53′, G.Laborde,

PSG: G. Donnarumma (GK), A.Hakimi, D. Pereira, M. Skriniar, L. Hernández, Vitinha, W. Zaïre-Emery, C. Soler, O. Dembélé, Goncalo Ramos, K. Mbappé

Vezetőedző: L. Enrique

Nizza: M. Bulka, (GK), J. Lotomba, J. Todibo, Dante, M. Bard, K. Thuram, Y. Ndayishimiye, M. Sanson, G. Laborde, T. Moffi, S. Diop

Vezetőedző: F. Farioli

Fotó/ Szokodi L.

 

A PSG  meccseire jegyek ezen a linken érhető el.

FRANCIA 1., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG LIGUE 1., 5., FORDULÓ

09.15 PÉNTEK

PSG – NIZZA 2 – 3

09.16 SZOMBAT

RENNES – LILLE

LENS – METZ

09.17 VASÁRNAP

LORIENT – MONACO

REIMS – BREST

CLERMONT – NANTES

STRASBOURG – MONTPELLIER

MARSEILLE – TFC

LYON – LE HAVRE

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App