FRANCIA KOSÁRLABDA KUPA-DÖNTŐK 2022

NŐI  DÖNTŐ:

 

-Két hosszabbítás után dőlt el a Basket Landes megnyerte története első Francia Kupáját a Bourges legyőzésével (91-88).

Fotó/ Szokodi László

 

-Mindkét csapat kiütéssel kacérkodott. de a negyedik negyed első három percében számos helyzetet kihagytak, amelyek gól nélküliek voltak. Basket Landes hirtelen lázasnak tűnt a célban, Elin Eldebrink, majd Laëtitia Guapo volt az, aki a Tango javára billentette a mérleget. A nagy veszélyben (53-59) a landaisek azonban megtalálták az erőforrásokat, hogy fojtogató pénzt ajánljanak fel egy fúzióban lévő Accor Arénának. 64-64-nél és egy percnél ismét Eldebrink találta meg a hibát 2+1-nél, majd Fauthoux 8 méterről egy rakétával egyenlített. Guapo, majd Tolo kosarat váltott, így öt perccel hosszabbítást érdemelt.

Egy időszak, amely új hősnőt talált. Az árnyharcos, Kendra Chery öt döntő ponttal lépett a lámpába, de Iliana Rupert 7 másodperccel a berregőtől második hosszabbítást kényszerített! A kötelékek egymást követték, mielőtt Regan Magarity saját kezébe vette a dolgokat, hogy megszilárdítsa MVP-státuszát, és történelmi címet ajánljon a Basket Landesnek, néhány hónappal a francia bajnokság megnyerése után.

A mérkőzés legjóbbjának, a Basket Landes csapat 2-es számú játékosát, Magarity Regant választották.

Fotó/ Szokodi László

 

A mérkőzés statisztikája itt: Basket Landes legyőzte a Bourgest: 91-88

 

 

Borítókép/ Szokodi László

2022 04.23

 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT! Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek! Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned? A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App